Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 3 juli 2021

Ny dag då.

Av Corina - 3 juli 2021 07:44

 

Jepp ny dag igen då. En hopplöst gräsligt varm natt har det varit. Det är varmt då man inte ens lägger på sig ett lakan när man ska sova. Men har lyckats sova i alla fall trotts skitvärmen. Och det blir en skitvarm dag idag igen.


 

God Morgon hällsar Casper också. Hans matte var på festligheter igår och kom inte hem inatt så han var verkligen kelen nu på morgonen !

Dagens morgonhälsning i PSP tog lite extra tid att få till då Casper promt skulle ligga på datorn.


   

Jag lyfte bort honom några gånger men till sist fick han ligga kvar tills han var nöjd.


De vuxna katterna är fortfarande skeptiska men dom kommer in i alla fall. Casper håller sig på behörigt avstånd och kommer han för nära säger gamlingarna till. Någon typ av vapenvila råder just nu. Förhoppningen är ju att det ska fungera bättre med tiden.


Vi (jag och maken) var iväg och handlade lite på förmiddagen igår. Mat och en ny fläkt till sonen. Hans gav upp för ett tag sedan nämligen.

När vi kom hem fick Casper gå ut i sele och lång lina. Snacka om spännande ! Var tvungen att damma av min stora kamera :)


 

Detta är bästa bilden jag fick till. Nog är han väl bra fin lillkillen ?


 

Tanten Ulla besökte oss också faktiskt och för första gången luktade hon på Casper !


     


           

 

Lite ringrostig med mitt fotande med stora kameran men några skapliga bilder blev det i alla fall på gossen.


Det mesta kretsar runt denna lillkillen just nu. Jag hoppas hans matte ska ta lite mera ansvar för honom då hon är ledig.....vi får väl se....tills vidare verkar det vara "mormor" som har ansvaret.

 

Han var dock totalt utslagen efter utevistelsen igår. Sov bort hela kvällen, kom igång sent på kvällen men bara en kort stund, sedan blev det lugnt igen.


Morgonen avklarad då, kaffet drucket, kläderna sitter på kroppen och kattlådan är rensad. Alla tre katterna har ätit (den mindre har ätit flera gånger). De två stora katterna har gått ut igen dessutom.

Nu fåt vi se när dottern hör av sig om hämtning och så måste sonen till Media Markt eftersom hans telefon har gått sönder. Behöver en ny med andra ord.


Nu får jag önska alla en härlig lördag. Själv ska jag försöka härda ut i värmen bara.

Cyberkram !



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards