Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Hejsan !

Av Corina - 15 maj 2008 10:46

Ännu en ledig dag.Tog tillsammans med gubben en ordentlig promenad på morgonen.Solen skiner och det är inte lika kallt som det varit de senaste dagarna.

Nu har jag "sanerat" hemma hos mamma också.Alla mattor är borta liksom diverse pedistaler som stod ivägen överallt.En del döda blommor är också kasserade.Lite möbler flyttade så hon ska ta sig fram med rullstolen mera obehindrat.Passade på att klippa henne också så nu är hon fin i håret också.Tvättade gjorde jag också.Förhoppningsvis ska jag få lite andrum ett tag nu.

Idag ska jag själv besöka vårdcentralen för cytologiprovet jag glömde bort förra veckan.Bra att man får ta detta prov med jämna mellanrum även om det kostar 100 kr.Ev canser kanske kan upptäckas i ett tidigt stadium!

Två nya bilder får ni idag, en blomma och ett foto på där vi bor.Håll till godo!

 
 
Cina

Cina

15 maj 2008 15:12

Kan bara säga att fotona är underbara o hur vacker du bor. Fast jag vet ej om jag skulle våga bo där när åskan går, smäller nog på ganska så bra mot berget!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

15 maj 2008 16:37

Åhhh, vad vackert ni bor. Vilken underbar plats att bo på.
Men,,,,vad är det för snålt landsting ni har? Ta betalt för ett sådant prov. Nääe, här är förebyggande prover gratis. Även mammografi. Orättvist att det inte är lika för alla. Vi bor i samma land och ska ha samma rättigheter som skyldigheter.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

15 maj 2008 17:22

Bor du på en lantgård. Arbetar heltid. Har en mamma att hjälpa. Då har du ju att göra!
Det ser härligt ut där du bor. Där borde du ha mer tid att njuta. Här är fortfarande kallt! Ha det bra och stor kram på dig!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

15 maj 2008 18:58

Underbara bilder och ett mysigt boende med ett berg som bakgrund, så mysigt och fridfullt, rätta platsen att njuta härliga sommar kvällar, och snö på vintern..
Dessa prover får allt vi också betala för, inte skall man förvänta sig att något är gratis dessa dagar. Så duktig du har varit, många tjänster för din mamma, tur för henne att du finns !

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards