Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Söndag

Av Corina - 1 november 2009 08:49

Söndag den första November. Tänk vad tiden går fort ! Ute är det mulet idag och det har regnat under natten. Men runt fyra grader plus så vägarna är nog inte allt för halkiga.

På agendan står innebandy idag. Sonen ska spela match. Blir nog så att familjen följer med. Vet inte om dottern vill men det är inga problem. Grannarna är hemma så hon får säkert stanna där om hon vill. Hon har dessutom sovit där inatt.

Vi blev nämligen bjudna på middag hos grannarna igår kväll. Blev en trevlig kväll med god mat och dryck.


Just nu sitter sonen och spelar Nintendo DS. Ni skulle höra hur han låter Skrattande. Är tydligen ett spel med Pokemon, han ska fånga dessa varelser och det fungerar tydligen inte. Han gormar och står i och är skitarg Skrikandes. Låter som om det handlade om liv och död. Nu gav han dessutom upp och stormade ut ur rummet. Jösses att man kan vara så engagerad i ett spel, eller hur ?


Maken gick just ut på en promenad. Han behöver sin  motion pga sitt hjärta. Och det är klart han saknar Wanilla på sina rundor ! Morgonturen var oftast hans uppgift och jag tog turerna under dagen om jag var ledig. Kommer att bli lätt att hoppa över promenaderna nu när ingen hund finns i familjen Rynkar på näsan. Speciellt lätt att skippa promenaderna när vädret är dåligt kommer det att bli, är jag helt säker på !


  

 
 
Kram Ruth

Kram Ruth

1 november 2009 09:52

Novembers första dag och snart är det jul, ett år går så snabbt. Sol på gång här, tror det blir en fin dag. Har inget speciellt för mig, tar dagen som den kommer. Ang. örhängen, skall göra ett nytt försök i dag, annars så kommer det på snigelpost om ett par dagar.
Ha en riktig bra dag.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

1 november 2009 11:45

Alltid trevligt att få komma bort och få äta och dricka gott
Önskar dig en bra dag
Kramen

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

1 november 2009 15:55

Goda grannar gör livet enklare och trevligare. Jag förstår att det känns tomt utan Wanilla och hennes sällskap. Och det kommer att bli svårt att motivera sig till promenader då vädret inte är det bästa.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingrid

Ingrid

1 november 2009 16:36

Så trevligt att få komma hemifrån ett tag och umgås med goda vänner och grannar. Visste du att det vara Goda Grannars Dag igår? De ni har är tydligen helt prima.

Ha en fin fortsättning på söndagen och hoppas nu att sonen och hans lag vinner.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Bettan/Lövstugan

Bettan/Lövstugan

1 november 2009 19:36

Härligt med grannar som gillar att bjuda på mat. God dessutom. Jo, jag hörde också att det var Grannarnas Dag i går, lördag. Det var mycket som inföll denna lördag... hihi

Promenader har det inte blivit några utan hundar. Tur är att vi ibland får vara hunddagis till Bamse och Moa, underbara Bearded Collie. Då blir det långpromenader.

Hahaha... jag vet nog hur det låter när det spelas spel. Då kan man lika gärna prata till en vägg för svaren man får är Godag Yxskaft.

Visst är det speciellt med Allhelgonahelgen. Det är ju inte alltid den sammanfaller med Halloween som vad jag vet alltid är den 31 oktober.
Vi har förstås varit och tänt ljus i minneslunden för våra föräldrar. Det är så vackert med alla ljusen så man får tårar i ögonen. Det är känslosamt.

Ha en skön söndag kväll!
Många kramar från mig

http://bettan.lojdstrom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards