Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

Lördag

Av Corina - 19 maj 2012 08:37

Ledig lördag. Känns som om det var väldigt länge sedan detta inträffade. Har varit väldigt mycket den senaste tiden måste jag säga, och det torde väl inte vara slut ännu.



Idag har jag dock som vanligt lite på agendan. Mat ska handlas och joggingskor måste skaffas till Alma. Eftersom dom springer innan träningarna måste hon ha ordentliga skor för detta.



På jobbet har det verkligen varit dämpat de sista två dagarna ! Det går att ta på funderingarna som snurrar i huvudet på folk. Till och med dom som vanligtvis tjattrar mest är tystlåtna måste jag säga. Och det får man ju förstå. Naturligtvis funderar väl även jag, man funderar på vilka som ska få lämna avdelningen och flytta till annan avdelning. Ingen är riktigt säker alls, inte ens jag känns det som. Och ska jag vara ärlig så egentligen spelar det väl ingen roll.....visst vill man stanna på avdelningen men om det nu skulle vara så att man måste flytta på sig så får man väl förlika sig med detta också. Vad har man att sätta emot ? Fast man funderar ju över vad man egentligen gjort för fel ?



Nåja, på måndag får man ju domen eller vad man nu ska säga. Lite stress känner man ju inför situationen, så är det. Men samtidigt vill jag inte ta riktig ställning heller innan jag får höra motivationen och vilka som ska omplaceras och vilka som ska flyttas till avdelningen. För jag antar att man får veta detta då man ska prata med chefen på måndag........och jag är först ut vilket känns lite ja vad ska man säga ?



Inga nya foton har jag att erbjuda er heller idag. Kan väl inte skryta med någon motivation till att fotografera just nu. Men de tidigare bilderna får väl duga som dekoration (klickbilder).

Ha nu en underbar lördag där ute, jag ska försöka. Vi ses !          

 
 
Bettan

Bettan

19 maj 2012 14:07

Usch... Känner så väl igen detta då det var många på volvo som fick gå 2008 i den stora krisen. Vi fick ju personal från andra delar av företaget. Många vart otroligt grininga när de kom till oss. Å vid ett tillfälle blev jag riktigt förbannad på en av dem som kom till min avdelning.

Så jag sa rent ut till denna att du har ju alltid ett val. Gilla läget eller säg upp dig. Du kan ju i alla fall vara glad för att du har ett jobb att komma till. Vi har misst 3 vänner från avdelningen som faktiskt blev helt utan jobb. Hur kul är det för dem då?....

+ att längre fram i tiden måste det ju förr eller senare svänga igen. Då är det ju bara att söka sig tillbaks eller efter ett annat jobb innanför murarna.

Hoppas i alla fall att du nu ska slippa flytta på dig. Men huvudsaken är ju att du har ett jobb att komma till. Massor av tankar & kramar till dig vännen.

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

19 maj 2012 22:23

Så jobbigt ni har det på jobbet, man blir så klart lite orolig och misstänksam, ingen bra stämning kan jag förstå. Hoppas det löser sig till det bästa.
Ha en fortsatt fin helg.
Kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards