Corinas Blogg

Alla inlägg den 3 januari 2020

Av Corina - 3 januari 2020 06:19

 

Som sagt, god morgon på er !

Maken hemma igen då. Första natten har varit bara bra kan jag väl tycka trotts att maken måste ha syrgas dygnet runt.

Väntan på att få åka hem blev lång då han måste åka ambulans hem pga syrgasen. Så han var ganska trött när han äntligen kom hem.

Katterna något skeptiska till den nya maskinen som står och surrar i vardagsrummet och den långa slangen som maken drar runt på vart han än ska. Men dom blir säkert vana med detta också skulle jag tro.

Lite omgrupperingar i huset. Maken har ju tidigare valt att ligga själv på övervåningen. Detta fungerar ju inte längre med tanke på syrgasen. Så numera ligger han då på nedre våningen tillsammans med mig igen.

Det blir nog bra det också :)

Sämst var väl att jag drog på mig en parkeringsbot igår när jag hämtade makens maskin på sjukhuset. Men inget att göra åt, bara att betala och se glad ut. Ibland är dom jädrigt snabba !


Avloppet jäklas......smutsvattnet kommer upp i duschen och i tvättstugan. Extra tömning av brunnen måste beställas omgående denna dagen. Vi kan inte använda varken toalett snart eller duschen.

Och till våren är vi tvugna att gräva om infiltreringen, vilket vi varit medvetna om sedan höstens tömning.

Men detta hanns inte med innan vintern......och blir en kostnad det med såklart. Ibland önskar man att man inte hade eget hus utan bodde i en lägenhet som man hyr !

Fast när man tänker efter kan det ju ändå vara en fördel att bo som vi gör ändå även om det titt som tätt dyker upp problem som blir kostsamma....

Nåja, det är bara att bryta ihop och komma tillbaka, eller hur ?


Framtiden för min egen del i allt detta kommer att bli aningen mer arbete. Mycket är det som jag måste fixa nu som maken inte orkar med riktigt. Förhoppningen är ju ändå att han ska återfå lite av sin gamla ork men allt mera här hemma får jag nu fixa själv. Får delegera till ungdomarna som fortfarande bor hemma. Klagar inte alls, dom är hur duktiga som helst när dom måste ! Alma har denna veckan varit fantastisk och även Viktor har ställt upp trots att han arbetat han också. Han jobbar idag också, åkte tjugo i fem denna morgonen !

Det mesta torde nog lösa sig med tiden ändå, som vanligt.


Måste iväg och handla idag. Maken kan ju inte följa med som vanligt så Alma får vara mig behjälplig denna gången. Men det är nog inga problem med den saken skulle jag tro.


Ute är det fortfarande nattsvart men termometern visar på +3,3 grader denna arla morgonstund.

Får önska alla en fin fredag. Var rädda om varandra !

Kram !


   

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards