Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Jag är hemma igen !

Av Corina - 12 oktober 2010 19:20


Så var man tillbaka till vardagen igen. Kom hem på söndag kl 18.00 Hann äta middag med familjen. Vädret kunde ha varit bättre. Men vi hann ut en ordentlig sväng på lördag i alla fall. Och lite foton blev det trotts dåligt väder.

Vi hann nästan hem innan regnet öste ner på lördag eftermiddag. Resten av lördagen tillbringade vi i stugan, vilade och pratade och åt god mat.

På söndag var det inget kul uppvaknande. Ute hade det snöat under natten och frusit på. Behöver väl inte tala om att vägen var glashal ? Och bilen var skodd i sommarskrud, vad annars ? Vi beslöt oss för att påbörja hemresan tidigt så kl 11 hade vi plockat iordning i stugan och begav oss hemåt. Gruvade för att köra i halkan med sommardäck men hem var vi ju tvugna att ta oss.

Men har man tur behöver man ju inget vett heter det ju. Endast kanske två mil nedanför Klippen var vägbanan halkfri ! Jisses så härligt. Så hemresan blev aldrig besvärlig alls. Vi tog rätt täta raster på ställen där det fanns något att fotografera eftersom solen sken, fast det blåste isvindar ! 


  


Under helgen fuskade jag rätt ordentligt med både mat och dryck. Och jag saknade mina stavsvängar faktiskt. Så igår blev det en ordentlig runda med stavarna efter middagen. Och idag har jag varit och kört ett pass styrketräning dessutom. Känns härligt ! Passade också på att väga mig när jag ändå var på xtravaganza, man är ju lite nyfiken.

Nu väger jag 98 kg. Jag har med andra ord hittills tappat 6,7 kg.


  


Idag var det också dags för min första mammografi dessutom, kl 8:15, i mina ögon en okristlig tid på en ledig dag. Gick ju bara bra och ont vadå säger då jag. Inte ett dugg ont tyckte då jag att det gjorde. 


Nu är det kväll igen och imorgon en ny arbetsdag, 7 - 12. Lämplig längd på en arbetsdag enligt mig.


Carpe Diem ! 

 
 
Ruth

Ruth

12 oktober 2010 20:20

Vilken tur att ni kom hem helskinnade hem trotts sommargummi på däcken. En härlig resa fick ni, så fina vyer ni har fått beskåda, där är det lisa för skälen. Roligt att vågen reagerade åt rätt håll efter synderna, ja, du fick syndernas förlåtelse hehe, måste kännas helt fantastiskt.
Kram vännen..

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

12 oktober 2010 21:18

Vilka enormt vackra foton du tagit. Det måste verkligen vara en lisa för själen att få bo i de omgivningarna. Synd att ni hade dåligt väder, men det blev ju avkoppling i alla fall.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Margit

Margit

12 oktober 2010 23:28

Hej Corina!!! nderbara bilder du fångat!!! Skönta tt bilresan gick bra, trots snön som hade fallit!!!
GRATTIS till alla misnkade kilon!!! Tycker du är jätteduktig, Corina!!! Jag har ju kommit av med med Viktväktarna..och planerar..att..hmm-...
Ösnkar dig en fin onsdag och slut på veckan...
Kramen vännen!!!/Margit

http://margitholm.blogg.se

 
Marianne

Marianne

13 oktober 2010 00:18

Vackra foton på ett landskap som är mycket olikt vårt här i söder.Vi har haft vår första frostnatt och jag hoppas det dröjer länge innan den första snön faller här.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
lillis

lillis

13 oktober 2010 06:52

Vilken tur att resan hem gick bra trots halkan.
Underbara foton från en vacker natur
Ha det gott
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards