Corinas Blogg

Alla inlägg den 3 april 2008

Av Corina - 3 april 2008 10:05

Ensam hemma hela dagen.Undrar när jag fick vara det senast? Känns verkligen lyxit måste jag säga.

Tvättmaskinen snurrar som vanligt.Måste ha varit ovanligt lat med att tvätta eftersom korgen svämmade över.Har varit så mycket den senaste tiden att det blivit liggande denna tvätt.

En nära vän till oss dog i måndags fick vi bekräftat i går.Han har den senaste veckan legat medvetslös efter en hjärnblödning.Nu orkade kroppen inte mera.

Maken är på ett annat sjukbesök idag hos en vän som väntar....läkarna har satt ut cellgiftsbehandlingen eftersom den tydligen inte gör någon nytta.Så man kan ju försiktigt säga att han väntar...trist.Har varit mycket sjukdom för oss den senaste tiden.Hoppas det inte kommer mera trist nu på ett bra tag.


Ute är det grått å trist idag.Hade funderat på en promenad med kameran men vet inte hur det blir.Inget trevligt fotoväder faktiskt.Det är så typiskt att när jag har tid att fota då är det gråväder.Igår var det en underbar dag och då sprang jag på stan,morr!


Jag vaknade strax efter fem imorse och det var lögn att somna om.Bara att stiga upp och börja dagen.Fixade kaffe och fick sitta i lugn och ro nästan en hel timme innan övriga i familjen steg upp.Det är så härligt att få en stund ensam på morgonen så man hinner vakna ordentligt innan övriga kommer upp.


Min dator som har betett sig udda ett tag har plötsligt börja bete sig normalt igen.Undrar om det kan vara dödsryckningar:)Men det lär man väl få reda på antar jag. 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards