Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Jag blir galen

Av Corina - 30 mars 2008 15:30

Så har man haft en kännsla av frid i drygt en halv dag efter en rätt tuff vecka.Men säg det som varar för evigt? Nä ingen risk för att jag ska hinna koppla av.

Mamma ringde som hastigast,orkade framföra det hon ville.Blir ingen hemfärd skulle jag tro.Hon har drabbats av antingen en propp eller eventuellt en hjärtinfarkt.Dom visste inte säkert ännu.Det possitiva är ju att mamma trotts allt ringde själv.Gudarna vet ifall jag fått veta något alls om hon inte ringt själv.För man kan ju inte påstå att sjukhuset jobbar för att anhöriga ska bli informerade när det händer något.Jag har under denna långa tid inte blivit upplyst om ett dyft från sjukhuset.Det jag fått veta har jag antingen tagit reda på själv eller fått veta via mamma själv.Mamma har vid flera tillfällen blivit sämre men ingen har hört av sig,hon har flyttats på annan avdelning utan information till mig.Mamma har själv fått ringa när flytten redan utförts!Jag står som närmaste anhörig med hemtelefon och mobiltelefon så jag kan nås vart jag än befinner mig.Men icke,inte ett ljud har hörts från sjukhuset vid större förändring.Och en flytt räknar jag till en stor förändring...även det som inträffat nu tycker jag är en stor förändring och man borde ringa till mig och upplysa om vad som sker...eller har jag fel?

Vad är det som händer i svensk vård,den som ska vara så fantastisk?Verkar inte som om någonting fungerar längre eller har personalen slutat bry sig i vad dom arbetar med?

Nu ligger då mamma på medicin 3(än så länge).Ska åka dit imorgon efter jobbet (slutar kl12).Om jag har tur kanske hon ligger kvar på den avdelningen.Man börjar ju undra om dom ens skulle ringa om hon blev så dålig att hon dör?Just nu känner jag mig bara förbannad på hela systemet!Man ska fan i mig inte vara sjuk när man hamnar på sjukhus!

 
 
Cina

Cina

30 mars 2008 16:34

Ja du jag vet inte vad jag ska säga.....jag säger detta är för jävligt rent utsagt. Undrar om dom tagit personal direkt från gatan. Fattar inte vart den Svenska vården har blivit av, vi som ska ha den bästa. Usch så trött man blir på allt skit!

Skickar många kramar!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

31 mars 2008 07:55

I dagens samhälle får man inte bli sjuk,och allra helst om man är äldre.
Kram

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

31 mars 2008 09:52

Det är verkligen dåligt att du inte har fått information. Om man blir sjuk så gäller det att ha friska anhöriga som hjälper en. En sak som är mer än lovligt grymt är situationen för de handikappade som inte kan tala för sig själva. Har de ingen som kämpar för dem, så får de minimalt med hjälp.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

31 mars 2008 11:58

Förstår du känner dig frustrerad och besviken över att inte få information från sjukhuset om vad som händer med din mamma. Det skapar ju också otrygghet.
För så ska det ju inte gå till att de inte informerar om när större saker händer.
Så tråkigt att din mamma fått problem med hjärtat, och kan tänka mig du blev orolig.
Från mitt hjärta hoppas jag att din mamma mår bättre nu.
Ser fram emot när du berättar hur din mamma mår nu.
Stor Kram

Ps. Om det inte går att skriva kommentar i min blogg, så beror det på att våra bloggar håller på och ska flytta. och förhoppningsvis det funkar snart.

http://ingermaryissa1.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards