Corinas Blogg

Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Corina - 14 maj 2008 08:27

Ledig från jobbet.

Ska till mamma idag och plocka bort ett och annat hos henne som hindrar henne från att fungera hemma i lägenheten.Bland annat mattor och diverse pedistaler.

Hon är nu beviljad hemtjänst två timmar varje eftermiddag vad jag förstår och färdtjänst,dock inte riksfärdtjänst vilket innebär att om hon ska besöka mig får jag vackert hämta henne hemma hos henne.Det får jag väl köpa då skulle jag tro då man står sig rätt slätt mot knasiga kommuner med socialtjänst.Huvudsaken är ju att hon fått vanlig färdtjänst så hon kommer sig iväg för att handla inne i Vindeln.

En himla tur för Vindelns Socialtjänst att hon fick färdtjänst,det säger jag bara för jag kan vara rätt besvärlig om jag bara blir uppretad! I dagens samhälle ska man verkligen inte vara i behov av någon hjälp alls har jag upptäckt.Sjuk å gammal ska man då inte bli!

Egentligen är det ganska sjukt,det är sju mil från mig hem till mamma men vi bor i olika kommuner.Detta betyder att hon kan åka färdtjänst till kommungränsen men inte längre och det handlar om max två mil.Så i princip skulle hon ta färdtjänst till gränsen och jag hämtar henne där på någon parkering. Ska man skratta eller gråta ? Och skulle hon ha riksfärdtjänst måste resan planeras 14 dagar före även om hon ska åka med samma bil som när hon nyttjar vanlig färdtjänst. Vem f*n hittar på allt detta krångel egentligen ? Måste ju vara någon som vill ha kvar jobbet enbart.Inte försöker dom då förenkla livet för gamla och handikappade!

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards