Corinas Blogg

Alla inlägg under maj 2008

Av Corina - 21 maj 2008 19:58

Ja så var ännu en dag slut.Här har det varit riktigt fint väder idag.Jobbade halv dag idag, 7 - 12.


Har nu fått hem Wanilla.Uppfödaren tyckte att Wanilla behövde lugn och ro.Hon hade verkat lite nere idag och inte ätit som vanligt.Så nu har hon fått komma hem till lugnet.Oj vilken glad hund det var som följde mig hem idag! Nu ligger hon i sitt vanliga favorithörn i köket och sover som om inget hade hänt:) Och familjen är komplett igen.


Idag blir det två nya foton,ett från min promenad idag när jag hämtade hem Wanilla och ett på dottern under träningen igår kväll.


Önskar er alla en fortsatt bra kväll !

Av Corina - 20 maj 2008 20:16

Vips,så var denna dag slut också.Fasligt vad tiden springer iväg.Vart tar tiden vägen tro?

Har varit och handlat idag.Tar sin lilla tid.Passade på att köpa nya skor till mig själv också.Mina walkingskor har varit döende en längre tid nu.Och på fredag kommer ju Wanilla hem så då blir det att åter nöta skorna igen:)

Min äkta hälft hämtade ut sina nya glasögon idag också så nu behöver jag inte skola om Wanilla till ledarhund:) Drygt 7000 kr kostade hans nya glasögon,attans så dyrt men ack så nödvändigt! Inte kul när vi är fyra i familjen och alla har glasögon kan jag säga.Nästa på tur för nya glasögon är sonen som måste ha nya när mina skattepengar kommer i sommar.Och om jag har tur kan det bli min tur efter det,mina är sju år gamla nu.


I kväll har det varit fotbollsträning för dottern.Sonen ville inte följa med utan stannade hemma ensam.Tog en massa kort som ni ska få se när jag kollat igenom dom.Kallt var det att stå som åskådare kan jag tala om! Så nu ska det bli härligt med en kopp varmt te innan jag ska sova. Ska jobba imorgon men endast halv dag, 7 till 12. Såna dagar är ganska bra att jobba tycker jag:)


Nu får ni ha en fortsatt härlig kväll ! God Natt och sov gott ! Och tack för allt beröm för mina bilder,det värmer !  

Av Corina - 19 maj 2008 22:11

Vad har jag åstadkommit denna dag då?


Tvättat lite (som vanligt).Varit ute på promenad tillsammans med favoritgubben:) Skapat två kort till två som går i pension på jobbet.Att göra korten tog banne mig större delen av dagen.Ibland drabbas man av idetorka nämligen.Det är ju typiskt när det börjar bli brottom med korten dessutom.Men jag fick till dom i alla fall och är nöjd,nu hoppas jag att även övriga kollegor ska godkänna dom också innan vi avtackar personerna.Ska införskaffa fina ramar till korten imorgon.Gör korten i paint shop pro kan jag tillägga.Mina kort har blivit hemskt poppulära på mitt jobb:) Numera ber dom mig göra alla korten till de som ska firas av olika anledningar.Roligt

Pillat lite med hemsidan har jag också hunnit med,lite nya foton och några nya gåvor bland annat,jo åsså en ny award!

Det är så roligt när det dimper ner gåvor i mailen,jag blir så himla glad åt alla gåvor jag får,barnsligt glad! Innan helgen kom det en gåva för att jag slutat röka,peppar verkligen att kämpa vidare ! 

Nu börjar det dock bli dags att uppsöka en säng för min del.Som vanligt blir det ingen sovmorgon eftersom det är vardag.Barnen ska till skolan som vanligt och jag ska ner och handla mat imorgon....och mera sugtabletter så jag kan fortsätta att inte röka:)


God Natt alla mina vänner där ute i vida världen !

Av Corina - 19 maj 2008 08:36

Ledig idag !

Känns bra att få vara hemma idag.Ute är det trist väder och inte speciellt varmt heller.Regnlikt faktiskt.

Vet inte vad jag ska göra idag,blir väl lite småplock skulle jag tro och lite avkoppling efter en lång arbetshelg.


Idag visar jag valparna igen,7 veckor gamla.

Av Corina - 18 maj 2008 20:08

Börjar se slutet på denna arbetshelg nu.Har just låtit min kollega gå hem tidigare så jag är ensam kvar på avdelningen tills natten kommer kl 21.

Lugnt här, alla ligger och sover sedan en timme tillbaka drygt.Tvätten är klar,soporna utdragna och köket städat.Nu är det bara att vänta på att få gå hem.

Tradigt är det att jobba tre kvällar på raken måste jag säga men det går ju,allt går.Men familjen gillar inte när jag jobbar tre kvällar i rad kan jag ju säga.Men det har varit lugnt på avdelningen hela helgen i alla fall.Några få besökare har det varit.

Att inte röka går fortfarande bara bra.Känns härligt faktiskt.


Pratade med mamma idag också.Hon låter så himla pigg nu igen och sa själv att hon verkligen mår bra nu.Har börjat gå med kryckor nu och tycker att det går hur bra som helst.Visst,hon blir fort trött och måste vila en del men det fungerar ju nu i alla fall.I morgon skulle ha ta färdtjänst och åka till Vindeln för att handla själv för första gången sedan hon kom hem.Och nästa helg funderar jag på att åka till henne,är ju morsdag!Hon behöver en ny halkmatta till badrummet och villa ha nya böcker att läsa.Blir nog ett besök till henne.

Ser också fram emot att få hem Wanilla på fredag nästa vecka.Det ska bli så himla roligt!

Idag får nu hålla till godo med en gammal bild till mitt inlägg.Nya kommer kanske under morgondagen!

Av Corina - 16 maj 2008 08:45

Tänker skryta lite idag.

Har varit helt rökfri i 14 dagar nu ! Tycker faktiskt att jag varit riktigt duktig:) Och det har inte varit speciellt jobbigt än så länge.Ibland kan jag känna röksuget men med ett tuggummi eller en sugtablett försvinner det lika fort som det dök upp.Och så har jag blivit peppad från alla möjliga håll i mitt beslut att sluta röka så det hjälper massor.Och jag har verkligen varit noga med att tala om att jag slutat också.Ju fler som vet om det ju bättre för min del.Då måste jag ju upp till bevis:)


Går nu mot en arbetshelg igen.En rätt tuff sådan dessutom.Jobbar kväll hela helgen fredan-söndag.Just nu känns det inte roligt men det lär väl gå bra antar jag.Tradigast är väl söndag när jag jobbar först 8-12 och sedan 16-21.Dom delade dagarna är inte rolig när man inte kan åka hem.Får vara på jobbet hela dagen,trist ! Får ta med mig kameran och ta en fotorunda som tidsfördriv om nu vädret tillåter detta.


Önskar er alla en härlig helg.Jag hoppas jag ska hinna (och orka) kika in något under helgen,om inte annat från jobbet i alla fall! 

Av Corina - 15 maj 2008 19:31

Tog en tur till Wanilla ikväll.Jobbar ju hela helgen så jag var bara tvungen att få pussa på valparna och krama om Wanilla ! Imorgon är valparna 7 veckor gamla och nästa fredag får vi hem våran älskade Wanilla.Gissa om jag längtar !

Uppfödaren är hur nöjd som helst med Wanilla och hennes valpar och pratar redan om nästa kull:) Dom är lite sugna på att använda samma hane en gång till på Wanilla då dessa valpar verkar bli fina.Men vi får se hur det blir med den saken.Nu ska ju Wanilla komma hem och vila upp sig efter valpningen i första hand,hämta sig.Hon ser för gräslig ut just nu ! Mager och utan päls!


Har pratat med mamma idag och allt lät possitivt.Hon skulle börja sy gardiner när grannen hjälpt henne plocka fram symaskinen.Verkligen ett steg i rätt riktning måste jag säga.Jag blev verkligen glad att höra henne tala om det:)


Fråga inte vilken valp som är vilken på bilderna för dom är verkligen lika varandra de tre.Flest foton blev det nog i alla fall på tikvalpen denna gång eftersom hon fanns runt oss hela tiden.Men visst är dom underbara!!!

Av Corina - 15 maj 2008 10:46

Ännu en ledig dag.Tog tillsammans med gubben en ordentlig promenad på morgonen.Solen skiner och det är inte lika kallt som det varit de senaste dagarna.

Nu har jag "sanerat" hemma hos mamma också.Alla mattor är borta liksom diverse pedistaler som stod ivägen överallt.En del döda blommor är också kasserade.Lite möbler flyttade så hon ska ta sig fram med rullstolen mera obehindrat.Passade på att klippa henne också så nu är hon fin i håret också.Tvättade gjorde jag också.Förhoppningsvis ska jag få lite andrum ett tag nu.

Idag ska jag själv besöka vårdcentralen för cytologiprovet jag glömde bort förra veckan.Bra att man får ta detta prov med jämna mellanrum även om det kostar 100 kr.Ev canser kanske kan upptäckas i ett tidigt stadium!

Två nya bilder får ni idag, en blomma och ett foto på där vi bor.Håll till godo!

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards