Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Fredag

Av Corina - 7 maj 2010 16:58

Idag är det då fredag igen. Min första arbetsvecka dagtid avslutade jag igår med att jobba 7 - 17, en riktigt mardrömstur enligt mig. Det enda man kommer undan är kvällsmaten och läggningarna, i övrigt är man med på allt.

Mina tre dagar har resulterat i en rygg som skriker och ett huvud som dunkar ! Jag hoppas det inte ska fortsätta så för då vete katten vad jag ska göra.


Har åter blivit schemaansvarig på avdelninge vilket jag tog på mig med blandade kännslor. Jag vete katten om det är värt all tid det tar med detta önskeschema faktiskt. Man lägger ner åtskilliga timmar på detta och får i alla fall inget som man vill och ett schema som liknar anka. Börjar allt mera tycka att ett fast schema vore det bästa, behöver man byta får man väl fixa det som man gjorde förr i tiden, med varandra. Fungerade ju då varför skulle det inte fungera idag ?


Har även försökt få något sorts svar på hur man ska lösa parkeringsproblemet på min arbetsplats. Det är lögn att få en plats om man inte börjar arbeta kl 7 på morgonen. Nyligen fick vi vårt nya inplastade parkeringstillstånd och texten på det fick mig att sätta nikotintuggummit i vrångstrupen !

Parkeringstillstånd motorvärmare

           Giltigt:

Prästsjögården/Aktrisen demenscentra gäller i mån av plats på anvisade parkeringar kring Prästsjögården med giltigt parkeringstillstånd väl synligt i framrutan. 


Notera: gäller i mån av plats. Va fa* betalar jag 140 kr i månaden för egentligen ? En parkering med motorvärmare som jag allt som oftast inte får tillgång till.......man tror inte det är san ju. Men kanske är det så att Umeå Kommun fixar sitt underskott på detta sätt ?Man tar betalt av alla men har bara parkering till en del....snacka om ekonomisk vinst, eller hur ?


Nu har jag mailat åt olika håll idag. Från ett håll fick jag ett värdelöst svar och de andra har inte brytt sig i att svara ännu. Så jag väntar ! Nästa steg blir banne mig ordet fritt i Västerbottens kuriren !


Nä nu ska jag iväg å dricka vin med grannfrun. Mycket trevligare !


Ha en underbar helg allihopa !

 
 
Ruth

Ruth

7 maj 2010 17:35

Fy för den leda att gå upp så tidligt på morgonen, dagen blir så lång. Hoppas du förlikar dig med dagtidsjobb, men inte är det lätt när ryggen säger något annat, den måste ju fungera annars fungerar inget. Det var då besynneligt detta med parkering, gå samman på jobbet och skriv en protestlista och lämna till kommunen, så jäkligt skall det inte behöva vara.
Hoppas ryggen kommer på andra tankar och blir snäll.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

7 maj 2010 21:54

7-17! Inte undra på att du kände dig slut när du kom hem.

Hoppas du fick en trevlig stund vid grannfrun, för det behövde du nog.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Cina

Cina

8 maj 2010 14:21

7-17 vilken hästtur usch och fy för den.
Alla tycker ju att det är så bra med detta tvättstugeschema eller vad ni nu kallar det för.
Kanske är bättre som det var när jag jobbade att man som du skriver byter med varandra för det funkade ju då varför inte nu.

Ha en fin helg!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

8 maj 2010 15:08

Fy sjutton för långa turer man är ju med på allt det tunga
Hoppas att du är bättre i ryggen
Ha en bra helg
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
kurrelina

kurrelina

10 maj 2010 10:01

Men vad i hela friden har Umeå för moral, man ska ju få en egen parkering när man betalt för en sådan. Har dom fått spader eller??
Jag betalar för en P plats och den är min och ingen annan står någonsin på den.
hoppas skallebanken är bättre
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

10 maj 2010 10:04

Svårt att länka ut kommentaren, har gått via FB så jag hoppas det fungerar nu.

Har Umeå kommun fått spader eller??
Jag betalar för en P plats och den är min och ingen annan står någonsin på den.
hoppas skallebanken är bättre
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Yvonne R

Yvonne R

10 maj 2010 18:06

Det var det konstigaste jag läst..betalar du för en plats så skall du ju ha en plats!!!
Långa arbetspass jag förstår att du känner att det är mycket. Hoppas att ryggvärk och huvudvärken har gett vika nu
Tänker på dig

http://yvonne.bloggagratis.seh

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards