Corinas Blogg

Alla inlägg under juli 2008

Av Corina - 17 juli 2008 14:07

En sån där natt där jag vaknat en gång i timmen cirka.Kl 7 iddes jag inte ligga kvar i sängen utan steg upp.

Kvart i tre var jag ute och fotograferade:) Barfota och i nattlinne...fast det var nog bara jag ute då i alla fall.Fotade soluppgången men riktigt bra blev det inte.Bättre lycka nästa gång heter det ju.


Idag har jag städat ett skåp i köket.Så har jag räddat ett par byxor som maken fått matfett på.Gul såpa är bäst att få bort fettfläckar med ! Byxorna är som nya igen.


Dottern är hos en kompis inne i Tavelsjö idag.Sonen for just ut med pappa för att fiska.Kvar hemma är jag och Wanilla.Lugnt och behagligt.Passar på att göra sånt jag känner för.....peta här vid datorn bland annat.Fick hem ny färgpatron till skrivaren idag.Fick med 100 fotopapper gratis också.Himla bra! Har dragit ut några kort och satt in i mitt album.


Ikväll blir det ett besök hos uppfödaren.Först en tipsrunda i skogen så hundarna får springa lite lösa och busa.Sedan kaffe och småprat i inhägnaden bakom deras hus.Blir nog lite kort även denna hundkväll skulle jag tro.Min make är skapare av frågorna denna kväll. Åsså får jag ju träffa Tjejen igen då....härligt !


Jag och maken har pratat lite om en andra hund.Vi kom fram till att vi nog väntar ett tag till med detta.Om nu inte uppfödaren skulle be oss tidigare att ta på foder igen.Då får vi ta ett snack igen såklart.För visst ska vi ha en hund till och helst då på foder även denna gång.Vi såg ju hur bra det gick nu när vi hade tjejen här hemma.Wanilla var betydligt allertare med en kompis här hemma.Promenaderna blev betydligt fartigare även för oss:) Uppfödaren har ju en kull på gång nu inom närmaste veckan igen. Den som lever får se heter det ju men helt klart ska vi ha en hund till ..... frågan är bara när.....


Nu får ni ha en fortsatt härlig dag och såklart kväll !  

Av Corina - 15 juli 2008 17:23

Från Cina, Astrid och Anette har jag fått en award som borde ha varit lagd på min blogg sedan länge.Tack mina vänner,bättre sent än aldrig heter det ju.


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award


Så ska jag ju ge den vidare också till några.


Sari

IngerMaryissa

Marianne

Ruth

Tindra


Kom på dessa som jag ger denna award till och så får jag skicka den tillbaka till mina givare också naturligtvis.....som ett extra tack för att dom har kommit att bli bland de bästa vänner man kan ha !  

Av Corina - 15 juli 2008 15:37

Andra semesterdagen.Blandat väder.Men aningen varmare i alla fall.Kom en riktig störtskur till lunch idag.Tur att vi satt inneoch jag hade hunnit in med kameran:)


Som vanligt är grannens telningar hos oss.Har varit här hela dagen som vanligt.Fick även lunch här eftersom pappan tog med vår son ner till stan som sällskap till deras son.


Städat övervåningen idag och har fått vidta vissa åtgärder.Hädanefter är pyssel och målning förbjudet där uppe för barnen.Även all bruk av läppstift och dylikt.Någon (som vanligt är det ingen befintlig skyldig) har förstört ett träskåp genom att måla det med läppstift.Förekommer även på fönsterbrädor också.Naturligtvis har ingen gjort det när man frågar.Inget nytt:) Men glad blev jag inte när jag såg det.Någon har också dekorerat fönsterbrädorna med glitterlim.Går ej att få bort annat än med slipmaskin olyckligtvis.Så som sagt....numera pysslas det nere vid köksbordet så man kan ha ett öga på de små ligisterna.


Badningen står högt på listan just nu.Går bra när det är mina och grannens tre barn som ska bada men när det börjar bli tio ungar på samma gång i poolen som man ska ha koll på blir det lite för stort ansvar anser jag.Så numera får dom inte bada om det inte är minst två vuxna som håller koll på dom.Jag vill inte ta ansvar när det är tio ungar som badar.....lite för stort!


Till middag idag blir det nog pizza här hos oss idag.Enkelt att få till och går ganska snabbt också.Och barnen äter utan att gnissla dessutom:) 

Av Corina - 14 juli 2008 10:38

Äntligen har min semester börjat ! Oj vad det känns bra. Ute skiner solen idag.Fast den tar skydd bakom lite moln emellanåt.


Igår kväll var jag och dansade gammeldans.Oj vad roligt det var.I mitt galleri i mappen aktiviteter finns bilder från kvällen.


Idag har då tjejen åkt hem till uppfödaren igen.Lite tomt blir det ju måste erkännas men jag får ju träffa henne så ofta jag vill i framtiden också.Wanilla ligger som vanligt under krusbärsbusken när det blir för varmt.


Just nu är huset som vanligt fullt med barn.Dom husalerar uppe på övervåningen och leker som bäst.Blir väl bad snart för dom,Viktor har redan badat en gång nu på morgonen:) Och jag ska strax förbereda lunchen hade jag tänkt.Blir nog fil och flingor och smörgås.....åsså kaffe till mig och gubben naturligtvis.Kaffet ska nog avnjutas ute på gräsmattan skulle jag tro.


Men för övrigt hade jag tänkt ta det mycket lugnt denna första dag på min fem veckor långa semester !


Kram på er alla där ute !  

Av Corina - 11 juli 2008 10:38

Tjejen fortsätter att sköta sig perfekt! Inga olyckor inne denna natt heller.

Blir svårt att lämna tillbaka henne när uppfödarna kommer hem skulle jag tro.

Jag somnade i min egen säng igår kväll.Vaknade gjorde jag uppe i dotterns säng:) Hon kom upp i natt och kunde inte sova så hon fick lägga sig i min säng.Men det blir lite trångt så jag tog dotterns säng istället.Gick bra det med.Alla fick sin nattvila utan problem.

Idag är det mulet hos oss.Än regnar det inte men det lär väl komma så småningom.

Ikväll ska vi grilla....även om vädret inte är det bästa.Vi har ju altanen att sitta på så det får regna bäst det vill.Makens vuxna dotter och barn kommer och ska äta med oss.


Imorgon är det jobbet som kallar igen efter tre lediga dagar.  

Av Corina - 10 juli 2008 21:27

Då ska vi se....vad har jag pysslat med idag då?


Tja...inte speciellt mycket nyttigt faktiskt.Inne har det inte gjorts ett vitten faktiskt.Har däremot haft gården full med lekande och badande barn och så två hundar såklart.Så jag har passat barn och hundar och det betyder att jag varit ute hela dagen.

Wanillas valp sköter sig vekligen super! Natten som var hände inga olyckor inne alls.Och idag har hon tillbringat dagen ute med mig och Wanilla.Och hon lyssnar verkligen på vad jag säger.Kommer som en kanonkula när jag ropar (kan ju bero på godispåsen som sitter i mina brallor).Funderar fortfarande på vad hon ska kallas,hittills har det bara blivit tjejen faktiskt och varför inte egentligen ? Ska föreslå det till uppfödaren för hon lyssnar bra till det namnet faktiskt:)   Natten sover hon snällt i köket oftast.Byter plats lite nu och då....det gör Wanilla också.Just nu ligger däckad ute i köket efter att ha busat ordentligt ikväll.Nu återstår sista kissturen strax innan vi ska sova själva.


Så det var min dag det.Nu i kväll har jag uppdaterat mitt galleri med en del olika fotografier sedan gårdagen och denna dag.

Nu ska jag dricka te och se på tv en stund innan John Blund kallar.


Ha de och sov sött mina vänner där ute ! 

Av Corina - 9 juli 2008 19:01

Jag har ju mitt galleri men måste i alla fall lägga ut några bilder på min blogg.Vore ju trist att sluta visa bilder på min blogg,eller hur ?


Så titta och njut!


Kram på er !

Av Corina - 9 juli 2008 13:32

Har inte bloggat på ett tag.Har sina förklaringar kanske.....


Just nu har jag valp här hemma, Wanillas tikvalp är på besök under en veckas  tid medan uppfödarna är på resande fot i södra delen av landet.Man glömmer fort hur det är att ha valp i huset:) Men det är roligt och hon är duktig den lilla.Vete katten om dom får tillbaka henne:)

I galleriet finns det lite bilder på henne nu.Kommer nog flera med tiden skulle jag tro.


I dag regnar det hos oss.Och jag bakar, som jag i vanliga fall inte brukar.Bakar till söndagens dans.Lovade hembygdsföreningen detta och då måste det ju göras.Blir en kaka i långpanna.Enklast så och går fortare när man ska baka mycket.

Mellan baket springer jag ut i regnet med nödig valp och hennes mamma:) Kan tillägga att golven här hemma inte är någon vacker syn.De som inte gillar lite skit i hörnen ska inte besöka oss i alla fall:) Som djurägare ska man inte sträva efter ett rent och snyggt hem.....


För övrigt ser jag fram emot min semester snart.På söndag jobbar jag sista dagen innan fem veckors semester.Ska bli härligt!


Har också fått ett fotouppdrag.Ska fotografera EM i bänkskytte nästa vecka.Ska bli spännande....se hur jag lyckas med detta.Hoppas det ska bli några bra bilder.


Nix,mera bakning väntar och nya kissrundor också för den delen.Är så kul med valp i huset.....är jag konstig eller ?


Kram på er alla ! 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards