Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

Vart tog våren vägen ?

Av Corina - 19 mars 2012 09:52


Nu på morgonen vaknar man till mulet ruggväder med snö. Hade tänkt dra täcket över huvudet igen men det blev lika fullt att stiga upp även denna dag. Tvättstugan svämmar över efter förra veckans 6 arbetsdagar av 7 möjliga. Bara att ta tag i den med andra ord. I skrivande stund har dock högarna börjat minska i antal ganska markant.

Maken bakar bullar just nu. Jag hade tänkt dammsuga men det får nog vänta tills bullbaket är avklarat. Blommorna har fått vatten också, måste verkligen köpa blomjord nu och sätta om stackarna för dom för en tynande tillvaro just nu.



Egentligen är detta ingen bra dag, känner mig lätt irriterad över allt. Kanske beror på förra veckans mycket ansträngande arbetsvecka. Jag är nog lite slutkörd faktiskt. Känns i kroppen.......lederna ömmar ganska ordentligt men det blir ju inget bättre om jag inget gör heller.

Arbetshelgen blev väl egentligen rätt bra, om man nu bortser från ett och varje som inte var gjort vill säga ! Lite lämnat från fredagen fanns att göra på lördag om man säger så. Men det blev gjort på lördag i alla fall.


                


Testat lite och lekt i Photoshop Elements som jag har. Testat lite olika effekter till mina foton och det är ganska roligt och kan bli en del rätt trevliga objekt.


         


                   


 


Vissa foton blir lite effektfulla konstverk faktiskt. Förstorade skulle de nog bli ganska dekorativa tavlor kan jag tycka.....vad tycker ni ?


Jag har varit en dålig bloggbesökare ett tag nu. Har inte riktigt orkat med men jag ska göra ett försök under dagen att reparera skadan.


Vi ses 

   
 
Isacs mamma

Isacs mamma

19 mars 2012 10:34

Åååå vilket paradis! jag som älskar blommor och allra helst tulpaner!
Hoppas du får en fin dag!

http://isacsmamma.blogg.se

 
Isacs mamma

Isacs mamma

19 mars 2012 12:11

så klart! o visst är de kul !:) men de e du som tagit bilderna va? Fantastiska!!

http://isacsmamma.blogg.se

 
Isacs mamma

Isacs mamma

19 mars 2012 12:31

Fantastiska!!!

http://isacsmamma.blogg.se

 
Maggan

Maggan

19 mars 2012 12:36

Du behöver inte känna att du inte hinner med bloggarna. Jag är likadan. Bara det blir någon gång ibland så tycker jag det blir bra.Att hinna med det var dag går ju inte. Förresten du och jag "ses" ju var dag på FB,så mot mig behöver du inte känna dåligt samvete.Men visst blev jag glad att du tittade in idag till mig.
Och du,vilka fina bilder du visar oss. Ja jag skulle gärna tänka mig att ha några av dessa på väggen.
Kram på dig vännen.

http://Margaretha.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

19 mars 2012 14:21

Undrar oxå vad våren tog vägen, här hos mig blåser det halv storm och är så kallt.
Oj så många vackra foton
Ha en fortsatt bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

19 mars 2012 16:33

Våren kommer nog tillbaka, den har bara tagit en liten paus!

Varm kram!

http://stenstugu.com/wp

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

19 mars 2012 17:21

Fantastiska macro-foton av Tulplanen
du fotar så bra
kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Annika

Annika

19 mars 2012 22:04

Älskar tulpaner. Jag har köpt blomjord, men tyvärr inte kommit mig för att börja plantera om mina blommor. Men kanske i morrn eller....

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Kristina

Kristina

20 mars 2012 18:17

Man har rätt att vara trött efter en sådan arbetsvecka. Jah har inte orkat gå in på bloggarna jag heller, men så är det ibland.
Jag njuter som vanligt av dina underbara bilder.
Var rädd om dig och goa kramar från mig!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards