Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

I dag då ?

Av Corina - 26 januari 2012 13:11


Ja inte blir det någon snöskottning i alla fall, även om det nu råkar snöa  . Jag kan ju tycka att det räcker med snö nu.....även om jag gillar snön.


         

Lite rolig is kanske går hem idag. Denna is satt på sidospegeln på bilen igår. Kunde inte låta bli att ta fram kameran   .


         

Lite mera is....fri fantasi , vad ser ni ?


Man kan ju inte frångå prniciper så här kommer vinterbilden på vårt hus för denna vinter. Man vet ju å andra sidan inte, det kan bli fler beroende på ljus och väder :)

   

  En sån bild har jag också tagit tidigare vinter.....men varför inte ta ytterligare en ? Klart jag gjorde då chansen gavs.

  Att ta bilder på vintern är spännande ! Lite av en utmaning faktiskt, så mycket vitt. Men i svartvitt blir bilderna riktigt trevliga tycker jag.

     

Vissa dagar känns lite trassliga fast jag måste erkänna att det börjar bli lite bättre nu. Kroppen är inte lika elak längre. Fast visst värker det fortfarande och jag är verkligen allt utom smidig. Imorgon är det dags för min andra akupunkturbehandling. Skulle visst sättas fler nålar imorgon så jag tar det säkra före det osäkra, maken får följa med mig så jag inte behöver köra själv. Man vet ju aldrig.

I övrigt så händer mycket lite här hemma. Jag vilar, fotar lite, tränar och så plötsligt har dagen passerat ! Nu blir det lite mera kaffe.

Ha nu en fortsatt härlig dag !


Vi ses 

 
 
Astrid

Astrid

26 januari 2012 15:15

Kaffet ser gott ut. Men blir det dyrt? Blir det en kopp per kapsel
Helt underbara foton som vanligt och nu har vi också tröttnat på skottandet

http://astridlarsson.wordpress.com

Corina

26 januari 2012 15:25

På bilden är det Latte och då är det en kaffekapsel + en mjölkkapsel. Och inte blir det väl speciellt billigt, det kan jag inte påstå. Men det är verkligen gott. Dessutom finns choklad och te också som smakar lika bra. Gå in på tassimo.se så får du en liten hint om vad det kostar. Dottern i huset ålskar chokladen ! Och jag älskar Latten :)

 
Ruth

Ruth

26 januari 2012 22:41

Så många fina vinterbilder, gillar det röda huset mot den vita omgivningen. Att gissa och fantisera med dina isskulpturer på bilspegeln har jag ingen fantasi för, är så trötter i huvudet.
Gott att du känner dig bättre, hoppas du känner dig ännu bättre efter den nya nålbehandlingen.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

26 januari 2012 23:41

Vilka otroligt fina bilder vännen. Dock är jag tacksam att jag slipper all den snön. Det blev ju kaos lika fort snön kom här. Så jag hoppas att det ska försvinna snart igen.

Jag har öppnat en ny blogg & hoppas orka uppdatera den oftare än den gamla.
Allt gott önskar jag dig.
Kram Bettan "Grafik Bettan"

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

27 januari 2012 02:19

PJOJ, så mycket snö ni har fått!!! Och så mycket is på backspegeln!!!
Fina vackra vinterbilder på husen...
Kram!!!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Anette

Anette

27 januari 2012 12:19

Hej.
Härliga bilder men oj så mycket snö ni har!

Ha en skön helg.
Kram Anette

http://teamlucas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards