Corinas Blogg

Alla inlägg under augusti 2010

Av Corina - 17 augusti 2010 15:18

Gårdagen fick förvinna utan åtgärd......hade enorm värk i varenda led i kroppen igår. Så jag tog smärtstillande och gick runt som herrgårdsfröken typ under gårdagen. Tvättade lite och tvingade mig till att hänga tvätten och lagade middag. Idag känns det i alla fall betydligt bättre.



Här kommer lite fotbollsbilder från helgen. Hade tagit kopiöst med bilder och blev sinkad i redigeringen av min värk igår. Har ännu mera fotbollsbilder från söndagens match men det får bli en annan dag plus att kameran är full med bilder också på diverse olika saker.

Ikväll blir det att grilla med grannarna och lite vin blir det också tillsammans med grannfrun Maria. Kommer att bli så trevligt (blir det alltid).


Ses en annan dag, med ännu flera bilder om ni orkar.


Carpe Diem

Av Corina - 13 augusti 2010 19:57

Trotts datumet har dagen varit bara bra. Följde tre glada flickor ner till sjön för att bada idag. Bilderna ser ni här ovanför.

Dottern är just nu på träningsläger med fotbollslaget. Hon har ringt hem och sagt godnatt och verkade må bara fint.

Nu blir det friidrott och sedan sova.


Carpe Diem

Av Corina - 11 augusti 2010 21:33

Idag blir det fotbollsbilder. Var ikväll och kikade på knattarn - Tavelsjös Mixlag som spelade match på Klacken i Tavelsjö. Är minst lika roligt att titta på knattarna som att titta på VM     .



Lyckades inte med några bilder på dottern som nyfriserad. När vi kom hem försvann hon som en blixt ut för att leka :) Men hon blev bara bra.

Middagen idag bestod av Våfflor, hallonsylt och grädde till båda barnens stora lycka.

I övrigt har det varit en lugn dag.


Carpe Diem

Av Corina - 10 augusti 2010 17:56

Jisses, barn kan göra en galen ibland. Speciellt lynniga nioåringar som ska iväg och träna fotboll.

Mamma, var är strumporna ? Mamma var är skydden ? Mamma var är träningskläderna ?

Du milde ! I garderoben i tvättstugan, i garderoben i tvättstugan, i garderoben i tvättstugan.......

Mamma, jag ser knasig ut i dom byxorna!

Nähä, de gör du inte alls ! Var har du kortbyxorna du fick av brorsan ?

Vet inte, uppe kanske....

Du kanske skulle kolla ?

Nä jag tar dom här......

Ok.......gläm inte fotbollsskorna och vattenflaskan ! (hinner nästan inte säga det)

Hoppsan (dottern återkommer) glömde vattenflaskan !


Sådär låter det tisdag-torsdag och söndag hemma hos oss. Samma procedur nästan varje gång :) Ännu värre då det vankas match för då är hon totalt skruvad :) Gruvar för fredag för då ska hon iväg på träningläger i Vindeln........och så är det match på söndag dessutom. Vilket påminner mig att jag måste se till att ha träningskläder och matchstället rent tills fredag........får INTE glömma !!!!!! Dessutom ansvarar man för fikat till matchen på söndag, måste med andra ord baka också.......blir väl min vanliga sockerkaka och chokladkaka antar jag och så ska det handlas för mackor ska dom ha efter matchen också, även motståndarna.


Imorgon bär det av ner till Umeå på eftermiddagen. Dottern ska klippa sig. Ska bli spännande att se hur hon vill ha sitt långa hår. Hon har pratat om lugg.........

återkommer med kort i det ämnet.


Carpe Diem  

Av Corina - 9 augusti 2010 16:39

    

Ett nytt set av snäckskalscoins och fyrkantiga mellandelar. Halsband, armband och örhängen. Setet är i brun nyans (beror på hur ljuset faller på coinsen). Setet kostar 300 kr och delas inte på. Örhängena går att få med silverkrok.


     

Tre par örhängen i snäckskal. Brun, Rosa och Gröna nyanser beroende på hur ljuset faller på smycket. 70 kr paret, med silverkrok 80 kr paret.


Som vanligt är det först till kvarn, klockslaget när mailet kommer till mig gäller om det är flera om att vilja köpa. HÄR mailar ni till mig.   



Carpe Diem

Av Corina - 9 augusti 2010 15:57

 


Dessa två bilder på mig har min granne Maria tagit och dom fick jag. Kameran kan ju inte hjälpa att man ser ut som man gör. Och jag är inte lätt att fotografera. Passar bättre bakom kameran, anser jag i alla fall. Bilderna är fina men jag tror jag behåller bilden som dottern tog som bild i presentationen, eller någon som tycker något annat ?


Kanske återkommer jag med ytterligare ett inlägg senare med nya smycken. Får se vad jag hinner med. Måste ladda upp dom till datorn och kika på dom först.


Carpe Diem     

Av Corina - 8 augusti 2010 10:49

Traktorer i olika format blir det idag. Maken kunde inte vara med då hans traktor vägrar starta. Lite synd då dagen bjöd på strålande sol ! Men vi besökte starten i alla fall och jag fick ta lite bilder.


Jag har idag på förmiddagen bytt bakgrund på min startsida (hemsidan). Klurar fortfarande på bild till den sidan. Har liksom inte kommit på någon ännu. Har ju en massa egna foton som man skulle kunna använda......får nog klura vidare innan det blir något att lägga dit. Förslag......ni får gärna komma med förslag........


Det regnar idag så det blir en innedag skulle jag tro. Blir ju lätt så då man inte har någon hund som måste ut på promenad. Med hund i huset måste man ju ut oavsett väder.

Får peta lite med mina smycken kanske........sånt kan jag ju göra när det regnar. Kanske surfa runt lite efter nytt intressant material också. Det brukar vara roligt :)


Carpe Diem

Av Corina - 7 augusti 2010 15:23

 Här är mina favoritmuggar. Den med hunden på dricker jag te i och den helt vita dricker jag kaffe i.

    

  

Ett hänge med texten "sommarkatt - nej tack"


    

Enkelt armand "Life - Love".


    

Ett armband till "Love" med ett hjärta.


      

Till sist tre par örhängen. "Lila ängel"  - "Gröna snäckskalscoins ochÄnglar i silver.


Det var några smycken i alla fall. Klurar konstant på armband men det är inte så himla lätt faktiskt. Har testat en del olika modeller men ingen som jag riktigt blivit nöjd med. Jag testar vidare :)


Carpe Diem


Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards