Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2018

hejsan hoppsan !

Av Corina - 24 augusti 2018 08:19

 

Härom natten hade jag en sån där natt när jag inte kunde somna. Och inatt har jag vaknat varenda gång jag ändrat sovställning, det vill säga väldigt ofta ! Sover med andra ord lite dåligt just nu. Men jag vet att det kommer och går detta fenomen och att jag brukar för det mesta fixa det ändå.

Men visst, någon gång har jag fått sjukskriva mig för att jag sovit lite och ingenting under någon längre period.

Får väl hoppas att det inte blir så denna gången.


 

Hösten knackar på kan jag konstatera. Och jag njuter av det fullt ut. Mysiga kvällar i soffhörnet med en mugg te framför tända ljus. Luften som är hög och klar och lättandad. Då liksom lever jag upp igen !


 

Alla årstider har sin tjusning även om denna sommar varit rätt jobbig med denna vidriga värme. Men jag har ju helt klart överlevt.


Idag är det grått och regnar hos mig och jag välkomnar detta regn. Det behövs !

Ska arbeta denna helgen fast jag har min kortvariant denna gången, det vill säga korta arbetsdagar. Och jag har varit ledig två dagar nu och kunnat vila mig i form.


Och igår var jag till min frissa. Klippning och färgning efter sommaren. Nu känns det hur bra som helst igen. Älskar denna känsla när man är nyklippt !


     

Var och kikade lite på bilar en stund igår.......ja vad ska man säga.....skitdyrt !

Fick kika på en Tesla, 995000 kr för den........rent vansinne ! Bara för att skryta eller ?

Elbil eller hybrid är ju vad man uppmanas skaffa idag. Övriga nya bilar är ju beskattade å det grövsta. Det är verkligen skrämmande ! Snart har man som landsortsbo inte råd att bo kvar ute i spenaten eftersom man inte har råd med bil längre. Och buss är inte att tänka på då man valt att bo utanför stan.

Idag får man först titta på hur dyr skatten är på bilen och sedan priset.  

Ett bilinköp ska det bli men inte än på ett tag dock och det lutar åt en elhybrid. Men med tiden borde det dyka upp begagnat även där för oss som alltid får skaffa det andra redan nött på.

Min lilla Ford diselbil får rulla ett tag till, mycket kvar på den fortfarande. Sedan får vi se.


 

Nu ska jag fortsätta att ladda inför denna arbetshelg och hoppas på att den ska bli bra.


Önskar alla en trevlig helg.

Kram !


 
 
Ljusletaren

Ljusletaren

28 augusti 2018 10:40

Jag blir glad när jag möts att så många vackra saker på din blogg ... tack :-) Ny bil är bara att glömma utan det gäller att köra slut på den bil man har. Bara att få till AC:n i bilen och i somras kostade skjortan. Men att ha varit utan AC denna sommar var inte alls att tänka på. Sedan var det mer saker som har pajat. Bland annat varmvattenberedaren m.m Vet hur det är att vakna och kroppen värker och man får vrida på sig osv. Vet inte om du vaknade av värk eller ... När man är sjukpensionär så får man inte klaga ... värre om man ska jobba heltid och orka / kram

http://strimman.bloggo.nu

Corina

29 augusti 2018 09:53

Roligt att du gillar mina bilder, tack !
Så småningom ska det som sagt köpas ny bil men inte riktigt än då båda våra nuvarande bilar gick igenom besiktningen (under sker fortfarande).
Jo vaknar ju lite nu och då av värken nattetid och vissa nätter är ju värre, men för det mesta överlever man ju trotts allt.
Kram !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards