Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Morgonstund........

Av Corina - 13 september 2009 06:51

Jag sov till halv sju, det var inte illa. Då ville Wanilla verkligen ut med en gång. Morgonbestyren gick snabbt så det blev en kort sväng. Nu har jag fått kaffe också och inte ett ljud uppifrån barnen än heller.

Idag är det skördemarknad det handlar om för hela slanten. Helst ska jag vara där kl 10.30 för att ställa upp borden. Får se om jag hinner tills dess.


På skördemarknaden får jag träffa min ena faster och hennes dotter min kusin. Dom är en av utställarna, visserligen inte grönsaker och sånt utan hantverk. Vävda saker,luffarslöjd,tenntrådsbroderier och lite sniderier brukar dom ha.Dom är duktiga handverkare båda två, har alltid varit det.


Som ni ser har jag bytt layout också. Tyckte jag hade kört med mitt svarta och lila ganska länge. Så hade jag det ju på förra bloggen redan. Mitt psp fungerar ju hyfsat nu så jag testade lite olika under gårdagskvällen. Fastnade för det blåa med hästen. Rätt nöjd blev jag faktiskt i alla fall för nu. Man vet aldrig när jag kan känna för att byta nästa gång :) Är ju inget stort arbete då man kan göra allt själv.


Maken är i skogen. Dom fällde en älg under gårdagen så lottlösa blev dom i alla fall inte.


Så beställde jag änglaörhängen i lavendelblått igår också. Johanna Hallin gör underbara smycken på http://item.blogg.se/

Någon bloggare har tidigare haft henne med i sin blogg varför jag hittade hennes sida och föll för hennes smycken.Till slut blev det ett par örhängen.Blev så glad när jag hittade just örhängena med änglar. Har haft ett par liknande men vid något tillfälle tappade jag ett. Har verkligen sökt för att hitta ett par ersättare. Men till slut så Glad.

Jag kanske kan göra själv så småningom med lite träning. Har varit in på Panduro och kikat på diverse material. Får se om jag beställer i framtiden och provar göra örhängen också.

Kom på att jag måste skaffa nya vinterskor, stön Rynkar på näsan. Gruvar mig alltid inför skoinköp för egen del.Brukar bli dyrt då mina fötter inte godtar vad som helst. Har varit och kollat på Jobi och dom har en modell som jag gillar men helst skulle jag vilja prova också. Lite modigt att bara beställa då skorna kostar runt 800 kr.Å andra sidan har jag handlat av Jobi under många år,både arbetsskor och andra skor och alltid kunnat ha skorna.Jag får fundera vidare på detta för visst vore det ju ganska skönt att slippa springa ut och in i en massa affärer i onödan.Sånt avskyr jag verkligen.


Nä nu måste muggen fyllas på. Önskar er en härlig söndag. Kramis !

 
 
lillis

lillis

13 september 2009 14:15

Vad fint du gjort här inne,kanonsnyggt.Jag har varit inne på Johannas sida och tittat några gånger hon har mycket fina smycken.Hoppas att det går bra på skördemarknaden
Ha det gott
Kramen

http://danslillis

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

13 september 2009 15:22

Din nya layout är jätte-fin och toppen att man nu på BloggaGratis kan göra mera med layouten.
Jätte-mysiga färger, bild överst och bakgrund du gjort.

Här måste jag skaffa nya vinterstövlar, och det är samma med mig att mina fötter inte godtar vad som helst.
Så det kan bli ganska dyrt här också.
Ska kolla Jobi, och kanske jag kan hitta något där också.
Annars brukar jag hitta bra skor på Ecco, men det är inte alltid jag hittar där vad jag vill ha.
Önskar dig också en fin fortsatt söndag.
Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

13 september 2009 16:23

Oj, så fint du har gjort här..fin blå färg..:) Usch ja, de är inte kul att springa ut och in i affärer..ibland har man turen på sin sida och hittar nåt på en gång..guud så glad man blir då!

Ha en bra söndag kväll
Kram

 
Ruth

Ruth

13 september 2009 23:05

Hoppas du fick en trevlig dag på marknaden, kanske hittade du något också. Den tösen gör väldigt fina snycken, men tål bara guld, inte silver eller oäkta, får plitor som kliar som skammen, det är så tråkigt.
Vinter stövlar köpte jag på rea förra året och dom sitter så himla skönt, ½ priset så jag hade tur. Nu skall jag sova efter en lång TV kväll.
Sov sött !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

14 september 2009 00:56

Det är svårt att hitta skor som sitter bra och som känns behagliga även efter ett par timmar på fötterna. Jag har också problem med att hitta bekväma skor och hämtar oftast skor på ortopeden. men handlar jag dem i en skobutik, så jag tittar aldrig på prislappen innan jag går till kassan. Man får ta smällen då den kommer.
Jag hoppas du har haft en trevlig dag på marknaden.
Snygg blogg och blått är min favoritfärg.

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards