Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 11 juni 2008

Senaste nytt

Av Corina - 11 juni 2008 17:11

Har varit en trött dag idag men allt är ordnat till det bästa inför mina arbetsdagar nu.Barnen kommer att vara på fritids,det var inga problem alls.Och barnen gillade att få vara där också med kompisar.

Wanilla får vara hos uppfödaren.Jag har ju ingen hundgård så att lämna henne en hel dag,över 8 timmar gör jag ju inte och det är inget alternativ med bilen i denna årstid heller.Så då blir det uppfödaren från torsdag till fredag,där har hon det bättre då jag jobba hela dagar.

Jag lämnar på fritids och grannen hämtar barnen eftersom jag jobbar kvällen imorgon.


Besökte maken tillsammans med barnen idag på eftermiddagen.Efter omständigheterna mår han ganska bra.Visst han är trött naturligtvis och behöver fortfarande syrgas.Så är han blödningsbenägen eftersom han ätit Waran en längre tid.Den medicinen är nu utsatt eftersom den troligtvis är huvudorsaken till allt detta.Men dom har kollat upp hjärtat lite extra och det hittades inget fel där tack och lov!Så nu fortsätter de med antibiotika intravenöst och furix även det intravenöst för att han ska bli av med vätskan i lungorna som orsakar att han inte syresätter sig som han ska.Så får han ligga kvar eftersom han blöder så lätt,behöver bara snyta sig så rinner det.Hostar fortfarande blodblandat också.Men han är vid gott mod i alla fall och det betyder mycket.

Själv är jag fullkommligt slutkörd! Nu har vi ätit middag jag och barnen men matens smakar inte riktigt.Äta måste man dock:)Nu ska jag fixa lite kaffe och hämta hem grejer från grannen som blev kvar där efter gårdagen.

 
 
Rut

Rut

11 juni 2008 18:31

Tack för din kommentar på min blogg.
Välkommen! Vi har haft några regnskurar här också men behövs flera sen kan det bli sol och blå himmel igen.
Hälsningar!

http://www.rut.blogg.se

 
Marianne

Marianne

11 juni 2008 20:40

Skönt att problemet med barnpassning löste sig. Och Wanilla har det säkert mycket bra hos sin uppfödare. Hon känner ju dem väl.
Nu håller vi tummarna för att din make ska krya på sig så att han snart får komma hem igen.
Ha det gott. kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

11 juni 2008 22:14

Så skönt att du har ordnat det för barnen och Wanilla, ja man är väldig sårbar när man blir själv och inte är 2, då tar man allt förgivet, och räknar inte med sådant här. Säkert så är din man riktigt orolig för er där han ligger. Hoppas han snart kryar på sig och kommer hem, förmodligen inte så stark, tar nog på kraferna rejält för det här. Tusen tack för den fina gåvan du skickade, sätter in den på bloggen innan sänggående. En vän som inte bryr sig är ingen vän, en vän vill alltid att allt skall vara bra. Hoppas du känner min vänskap !
Kram Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

11 juni 2008 22:32

Men detta var ju tråkigt att höra att din käre man fick stanna på sjukhuset. Men det är nog bäst att han stannar där till allt verkar bra igen. Men synd om dig o barnen som nu har sommarlov. Skönt att du kunde fixa till det för barnen o Wanilla.

Tankarna finns hos dig!
Skickar en superduperbamsekram

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

11 juni 2008 23:20

Kan tänka mig det är jobbigt och oroligt just nu.
Skönt att läkaren kom fram till vad det var, men kan tänka mig det är jobbigt och speciellt p.g.a övriga problem din man har.
Från mitt hjärta jag hoppas att han mår bra snart igen.
Men kan mycket väl tänka mig att du är slutkört, då du samtidigt haft jobbet och även måst ordna på fritids för barnen och ordna det för Vanilla.
Skickar dig en stor Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

12 juni 2008 00:11

Det låter bättre med honom. Det har ju ordnat sig lite bättre för dig också. Men om det är tungt att arbeta på kvällen, kan du då inte få bytt pass.
Furix har jag aldrig använt men det är väl inte någon skilnad på det och Lasix?Kram
hoppas du får sova ordentligt. God natt!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards