Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

Känns bättre

Av Corina - 27 januari 2008 13:58

gör det nu när jag varit och besökt mamma på sjukhuset.

Hon ligger isolerad och det gäller munskydd på vid besök och handsprit både före å efter.Tur att man är van från sitt eget arbete.

Hon har tydligen en variant av influensan som mao smittar via luften så för oss blir det jag som besöker henne enbart tills vidare.Fortfarande är hon helt slut...kan inte stå på benen utan hjälp och har svårt att prata långa stunder.Men jag tycker dock att det såg bättre ut idag i alla fall.

Fast hon lär nog bli kvar ett bra tag till.Klarar dock att äta så det är ju bra.


Tack min vän Ruth för ditt enorma stöd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dottern är på kalas just nu och vart de övriga i familjen är vete katten faktiskt.Ute någonstans är dom.......


Det löste sig med vart min familj tagit vägen efter ett tag:) Svågern har köpt ett biljardbord.....det var där far och son var och spelade biljard:)

Jag hade hunnit en sväng med Wanilla innan dom behagade komma hem.Dottern hämtades hem till slut och det hade varit en kul kalas:)


Nu är det kväll igen.Dagarna rusar iväg.Förutom sjukhusbesök har jag tvättat idag.För ju en ojämn kamp med tvättstugan.Så fort man lyckas tvätta korgarna tomma så är det alltid någon som lägger dit något skitigt igen:)

Det var jag som gick morgonsvängen med Wanilla idag.Som vanligt hade jag min kamera med mig.Går nästan ingenstans utan kameran.Har varit en underbar vinterdag här med sol och knastrande snö.Blev en del fina foton trotts att jag går med Wanilla i koppel.Hon har lärt sig att när matte fotograferar då stannar man:)Har rullkoppel så då jag fotar håller jag det mellan knäna:)Ser säkert rätt roligt ut.

Kvällskisset får husse ta hand om ......som vanligt:)  

 
 
trollpackan

trollpackan

27 januari 2008 18:09

Oj! Vad skönt att hon är på bättringsvägen!
Hmm...ja, det är det jag alltid har sagt: tvätt är ett illvilligt släkte! Förökar sig så fort man vänder ryggen till!;)

http://trollpackan

 
skogsfrun

skogsfrun

27 januari 2008 18:17

Hej! har läst några inlägg och förstår att du jobbar på ett äldreboende, det är trist att ha snålt med personal.Jag gick över till personlig ass när det började kärva. Innan var det ett arbete som jag stortrivdes med. På 70-80 talet hade vi hur mycket tid som helst för våra klienter*.
Wanilla parades visst på min födelsedag, då blir det säkert valpar, hehe;)
Hoppas din mor klarar persen!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

27 januari 2008 21:05

Tack för kommentaren hos mig i min blogg, och naturligtvis kommer jag och besöker dig också. Tycker du har en jätte-mysig blogg.
Vad jobbigt för din mamma som ligger på sjukhuset och fått denna influensa.
Hoppas hon mår bättre snart.

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Cina

Cina

27 januari 2008 22:11

Sååå skönt att läsa att hon är på bättringsvägen, alltid jobbigt när man har någon nära anhörig sjuk.

Jag förstår hur ni har det på jobbet har själv jobbat inom äldrevården, det är ingen dans på rosor när man är kort med folk och när det strular till sig. Men du/vi gör/gjort ett bra jobb!!!

Spännande det ska bli att se om parningen tog sig. Och sedan få följa dessa små ullbollar. Jag älskar verkligen den rasen.
Skulle gärna ha en sådan men jag vill inte ha en i en lägenhet. Då ska man bo på landet eller i hus.

Ja lägger till dig i min blogg lista om det är ok för dig annars får du säga till!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Sari

Sari

27 januari 2008 22:59

Tack snälla för att du kikade in till mej...Ja det ska bli bra allt men jag måste säga att det känns konstigt...Kram

http://frufiona.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

28 januari 2008 01:40

Skönt att läget för din mamma är rätt så stabilt. Är det den jobbiga influensan hon har drabbats av, uscenamig då, den är inte snäll mot äldre, men hon har ju specialistvård och övervakning som skönt är.

Ja i dag har det varit en underbar dag med solsken, men kyligt, nu mitt i natten har vi -3* kyligt för att vara här. Sååå många besök du har fått efter den fina gåvan jag satte in på min blogg, kul. Nääää, nu måste jag sova, god natt kramen skickar jag till dig uppe i norr!

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards