Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 23 januari 2008

Wanilla parad

Av Corina - 23 januari 2008 14:08

Ja så var då Wanilla parad med Ch Doremis Ubbefin.Valpning om allt går vägen är beräknad till vecka 13.

Gick bra med parningen,Wanilla stod lugnt och fint hela tiden.Som om hon varit en van tik och inte förstagångare:) Idag ska dom få vanslas ännu en gång,mycket trevligheter för Wanilla :)

Har uppdaterat Wanillas sida naturligtvis.Har också nytt foto på henne som Linnea tagit.Förra var ju taget då hon var ett år nu är hon ju 2 år min lilla tös och kanske blivande mamma dessutom.

Det blir en spännande väntan nu för att se om det blir några valpar.Man har bara att hålla tummar,tassar och svansar allt vad som går.

Naturligtvis kommer jag att skriva om detta fortlöpande i bloggen!

Jag har också tagit på mig att ta ytterligare tik på foder från samma kennel.När detta blir aktuellt vet jag inte men dom lät possitiva till det i alla fall.Kan ju till och med bli under detta året då dom planerar ytterligare två parningar denna vår.Jag lär nog hålla er uppdaterade:)

I övrigt är allt bara bra här hemma. Ute skiner solen,en hel del snö har vi och det är ca 10 grader kallt.Ordentlig vinter denna dag:)

På jobbet flyter det på.Lite gnissel emellanåt men inget som jag inte kan stå ut med.


Jag vet inte om detta stämmer men enligt en undersökning så ska detta vara en beskrivning av hur jag är.Svårt att bedömma sig själv så jag överlåter det på andra i min omgivning.Fast jo detta stämmer nog ganska bra in på mig som person:)Läs och begrunda:) 


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 
 
Ruth

Ruth

25 januari 2008 00:10

Så roligt , så roligt, Wanilla kanske blir mamma (och du mor-mor :-) Det blir nog tomt under dessa veckor hon inte blir hemma med er, men själv så får hon ju fullt upp..
Håller tummar och tår att det blir många söta små knytten !

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards