Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2013

Jo jag är kvar :)

Av Corina - 3 oktober 2013 21:47

 

Långt mellan bloggandet numera. Blir så när datorn blir ledig sent på kvällen. Då orkar man sällan blogga. Dessutom jobbar jag fler tillfällen numera också. Så tiden har krympts ner en massa måste jag ju säga. Numera har jag sällan mer än en ledig dag per vecka. Och den dagen blir fort fylld med göromål här hemma. Jobbar varannan helg dessutom också. Trist med sant, livet börjar gå åt till att ständigt arbeta och sedan försöka hämta kraft så man orka arbeta igen. Och bättre lär det inte bli !


 


Har försökt att hinna fotografera lite i alla fall. Något måste jag ju göra för att ladda mina batterier !



Idag hade jag en kort dag, slutade kvart i tolv. Iväg och tanka bilen och sedan bege sig till mamma i Vindeln. Är ledig imorgon men behöver denna dagen till annat innan helgarbetet tar vid på lördag igen. Mycket på agendan imorgon är det.


 


Mamma har fått meddelat att bostadstillägget är beviljat i alla fall så det blir en extra slant som täcker upp lite. Blir lite mera att leva av för henne varje månad. Känns bra för henne och även för mig som annars får lägga ut ganska stora summor till henne per månad. Har gjort så ganska länge nu faktiskt och det fungerar ju inte alla gånger.

Idag fick hon håret klippt och handlat lite frukt och annat gott. Något lite extra måste hon ju ha. Och imorgon måste jag lämna in Keno och travet som vanligt på fredagar.


 


Ja vad händer med mig då ? Tja egentligen inget speciellt. Jobbar äter och sover mest känns det som. Var och besökte pappa helgen som gick. Träffade där min yngsta syster och hennes 7 veckor gamle son Lukas. Fick snusa bäbis med andra ord, väldigt mysigt !

Pappa mår bra så även hans fru Gertrude. Lånade pappas träningscykel också. Detta till Alma så hon ska träna upp sitt knä under vintern. Kanske kan jag hitta någon tid till att cykla lite själv också.....fast tiden är knapp.

Mörkt blir det nu igen. Mysigt att tända ljus på kvällarna igen. Borde ut och fota hösten men det finns så lite tid och ännu mindre ork dessutom. Efter en förmiddags jobb är min kropp rätt sliten och behöver väldigt mycket vila för att orka med kommande dag. Och här hemma finns alltid en massa att göra :)


 


Men nu var det kväll igen och det börjar bli dags att leta sig mot sängen igen. Imorgon är en ny dag med andra ord. Natti natti ! Vi ses !


    

 
 
mariafoto

mariafoto

4 oktober 2013 08:24

tråkigt med arbetstiderna :( Man behöver ju tid att återhämta sig också. Livet består inte BARA av arbete! Synd att du inte haft tid och ork att fotografera hösten. Men än är det inte försent! Otroligt vackra färger :)

Vila upp dig nu, och ta nya friska tag till veckan. Kramar

http://mariaselberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards