Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

Ännu en arbetsdag

Av Corina - 2 januari 2013 15:30

Så var ännu en arbetsdag till ända.

Den försvann väldans snabbt vilket dessa korta dagar alltid gör. Man hinner liksom inte kika på någon klocka eftersom det är fullt upp från start till mål om man säger så.


   


Just nu laddas det batterier till min kamera. Det räcker väldigt länge när man har batterigrepp och två batterier kan jag säga ! Men nu började det tryta när jag fotade mina tulpaner. Tänkte att bäst å ladda innan morgondagen. Man vet ju aldrig om det kan bli en chans till utefotografering !


         


Hemma hos oss råder fläckvist mörker idag. Inne på toaletten nere lyser det väldans illa just nu. Dottern använder pannlampa när hon ska kissa   .

Jag blir inte riktigt klok på dessa lågenergilampor man ska ha idag. Totalt obegripligt i mina ögon !

Därför blir det allt som oftast väldigt galet faktiskt. Lampor som lyser för lite på vissa ställen och lampor som lyser för mycket på andra ställen.

Jag försöker och försöker med att läsa mig till på förpackningar men inte blir man klokare av det kan jag tycka   .

Och dyra som stryk är dom dessutom   .

Nu har vi i alla fall fått hyfsad belysning på toaletten där det saknades. Bytte glimtändare på lysröret. Den andra lampan får sitta kvar med sitt fegljus tills vi handlat nya lampor.

I tvättstugan saknades också lampa i taket så där är det nu också bytt och den lampan lyser som värsta strålkastaren. Kan ju i och för sig vara bra eftersom man ska arbeta där inne.

Nåja, man kanske lär sig till slut.....hoppas kan man ju   .


                       


Idag planeras pizza till middag. Ska göra egen med hjälp av ett sånt där färdigt kit som finns att köpa. Brukar bli ganska bra tycker jag. Skinka och annanas blir det på pizzan hade jag tänkt mig.

Dottern väljer att äta prinskorv idag eftersom hon inte är så väldans förtjust i pizza......väldigt udda kan jag tycka.


     


Vädret har varit spännande de senaste dagarna. Mest plusgrader eller nollgradigt ute och har det inte regnat så har det snöat. Idag har det snöat av och till hela dagen. Just nu verkar det hålla upp och det har till och med blivit någon minusgrad också.......Grått å trist med andra ord men träden har varit väldigt vackra. Hann tyvärr inte ut med kameran efter jobbet idag medans det var ljust. Därför hoppas jag på morgondagen. 

Så det får bli tulpaner även idag i bloggen. Lite mera utslagna idag dessutom. Kanske ännu mera utslagna imorgon. Får väl se. Dom har i alla fall fått nytt vatten i eftermiddag.


Så nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

Vi ses !

  



 
 
mariafoto

mariafoto

2 januari 2013 17:37

sväng förbi mej, jag har massvis med lampor inne i garaget- någon passar säkert... de gamla hederliga glödlamporna om ni vill ha någonstans, och en massa andra bra och ha varianter. kramar

http://www.mariafoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards