Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

Steg 1

Av Corina - 29 augusti 2012 17:24

Idag har jag varit borta större delen av dagen. Kl 10 hade jag tid hos tandhygenisten och efter det hade jag tid hos tandläkaren. Så nu är tänderna rena och den trasiga tanden hel igen och jag lever fortfarande ! Jag hatar tandläkaren, har ångest redan när jag beställt tid ! Men på något sätt går det ju. Brukar be maken köra mig så jag inte backar ur ;)


Efter det blev det en tur till sporthuset. Nya joggingskor var det dags för. Även att köpa skor är det värsta jag vet. Är så vansinnigt svårt att hitta ett par som känns bra. Och ska man stavgå är ju ett par bra skor ett måste. Så nu har jag ett par nya skor som ska gås in och detta gruvar jag inför. Får alltid skavsår och det är verkligen inte något man längtar efter. Så jag har tagit ett steg närmare och återuppta stavandet med andra ord !



Efter det blev det Coop för den vanligt mathandlingen. Blev två nagellack som dottern bett om, ett underlack och ett vitt vanligt lack. Själv får jag ju inte använda sånt när jag arbetar vilket ju är synd då jag älskar att måla naglarna !



Ikväll är maken på jaktskyttebanan och dottern skippade friidrotten för att följa med honom dit så hemma är då jag och sonen, för närvanade sitter vi vid var sin dator ;)



Imorgon blir det en resa upp till Strycksele för ett besök hos mamma och på kvällen har jag ett möte som jag måste vara med på. Så det rullar på som vanligt. Dottern har fotbollsträning imorgon kväll men kompisens mamma har lovat köra flickorna eftersom varken jag eller maken kan imorgon. 

Och så ser jag fram emot en arbetshelg, den första efter semestern med tre tidiga mornar ! Sånt är inte roligt och dessutom en delad tur också.


Önskar er en fortsatt härlig onsdag. Vi ses !      

 
 
lillis

lillis

30 augusti 2012 06:37

Känner som dig när det gäller tandläkaren.
Viktigt att ha bra skor när man är ute och joggar.
Hoppas att din helg på jobbet blir bra
Fina bilder som alltid
Ha det gott//Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

30 augusti 2012 14:41

Ja usch för tandläkarna. Men skönt när det väl är gjort =)
Hoppas att ni har bättre väder än vad jag har här =( Ledsamt med bara grått å grått osv...
Kramis Bettan

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

31 augusti 2012 00:17

Full rulle varje dag för dig. Vi skall vara glada för att vi har någon med namn tandläkare, synd bara att det blir så dyrt. Hur fixades tandsingarna förr länge sedan, jo dem fik trilla ut, men så mycket plågor innan dem försvann, sedan blev det flytande föda, hujeda mig.

Aldrig skönt med nya dojjor innan dom blir gått in, men det finns speciella plåster att köpa på apoteket som är kanon för att slippa skoskav.

Kram och god natt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards