Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

Mest lite irriterad !

Av Corina - 11 augusti 2012 12:55

Har funderat hit och dit över hur jag ska ändra min hemsida. Är ju egentligen inte alls i behov av en sida med en massa sidor längre tycker jag. Hittade på one.com en lättsam sak, trodde jag i alla fall med färdiga mallar. Så glad i hågen kastade jag mig över detta för att bygga en ny hemsida.

So far so good........

Första sidan går fint och att lägga till länkarna till mina olika gallerier går bara bra och även länken till bloggen. Men så tänkte jag att en sida med lite om mig själv skulle ju vara trevligt.....men se det fungerar inte alls !

Allt ser fin fint ut när jag granskar men när jag publicerar kommer bara en del av min andra sida med ! Första sidan ser perfekt ut. Och jag har testat flera gånger nu, blir bara så förbannat less ! Och jag vet inte vad jag gör för fel !!!!!!!


http://corina.se/index.html


Länken till vad som jag tänkte skulle bli min nya hemsida men börjar bli lite tveksam. Den ser lite trist ut eller hur ? Så jag är verkligen i valet och kvalet nu måste jag säga. Trotts allt är den gamla sidan rätt trevlig trotts att jag inte klarar att uppdatera med annat än nya bilder och text. Jaja, jag får fortsätta att grunna på detta och kanske testa att byta bakgrund på den nya hemsidan och se.......jag har ju en del olika bakgrunder på lager om man säger så......och kan ju trotts allt få till nya med elements om jag jobbar lite ;)


Nåja, nu får detta vara för idag. Har lite annat på schemat. Ska på grillkväll med Almas fotbollslag. För vår del blir det att grilla kyckling ikväll och till det tar vi med nypotatis som vi lägger i folie och kör på grillen, det blir mumma, testade igår då vi grillade med våra grannar.


Ha en fortsatt härlig lördag. Vi ses !


 

 
 
Ingrid

Ingrid

11 augusti 2012 14:39

Jag tänkte ett tag som du, att hemsidan inte har någon större funktion längre. En del av sidorna har jag ju dessutom lagt över till bloggen, som Bokhyllan, Recept och en del fotosidor.

Men sen tänkte jag om, för det som är uppladdat och fungerar kan ju lika gärna få vara kvar. Alltid kan de kanske vara till någon glädje.

Dessutom har jag ju indexsidan, http://stenstugu.com, som en ren nyhetssida. Jag har försökt lägga över den i bloggen och ha den som startsida där, men jag får inte till det med alla nyhetsrubriker och annat.

Nej, det får vara som det är nu!

Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards