Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Söndag

Av Corina - 20 maj 2012 09:56

Har sovit illa flera nätter men inatt har jag i alla fall fått sova utan störningar. Jag var väl så slut att kroppen valde att stänga av totalt :)



En bild på gårdagens sallad som jag serverade. Spännande, nä inte det minsta men har inget annat att visa :)



En bild som maken tog häromdagen med nya lilla sonykameran, genom bilrutan. Det finns älg inför årets älgjakt också tydligen :)


         


Dotterns nya joggingskor som köptes igår. Visst är dom läckra ! Nu är det bara att ta tag i fysträningen inför fotbollsspelandet denna sommar. Dock skippade hon träningen igår, vilket i mina ögon var helt ok. Idag spelar hon match i Stöcke kl 18. Och jag får vara närvarande för en gångs skull !


Annars blir det väl inte så väldigt mycket denna dagen. Plock här hemma mest och förberedelse inför stundande match. Middagen måste ju intagas innan vi åker. Så blir det väl att samla kraft inför måndagens utmaning på arbetet också.

Blir en lång arbetsdag imorgon, 7-17 plus samtal med chefen om stundande förändringar. På samma gång är det intressant också, man funderar ju hur det ska bli. Men som sagt, imorgon får jag ju veta mera så tills dess är det bara att gå vidare med livet :)


Ha en bra söndag. Vi ses ! 

 
 
Ruth

Ruth

20 maj 2012 18:58

Sallad är ju bara så gott, vi åt stekta kycklingbitar och sallad i dag, riktig smalmat. Ja har ju slarvat med LCHF sedan i påskas, så nu tog mitt bättre vetande tag igen på min diet sedan 1 ½ vecka sedan – 2 kg. visar vågen nu, nu är det strikt kost som gäller. Började få tillbaka mina besvärliga krämpor och dom skall bort igen illa kvickt.
Så fin bild på älgarna, dotera och hennes man har varit i våran stuga i Värmland sedan i onsdags och kommer hem i kväll, dom hade åter turen och fick se en vit älg, har både filmat och tagit kort. Är snön borta hos er också nu ?.
Urläckra joggingdojer som Alma har fått, så härliga, hoppas dom är goda på foten också.
Kram från ett somrigt och olidligt varmt Lerum.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Kristina

Kristina

20 maj 2012 21:03

Jag föestår att det är tuff att gå till jobbet. Om det vore förändringar till det bättre för personal och gamla vore det väl en sakVilka läckra skor!
Ha det gott och go kram!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

 
Bettan

Bettan

20 maj 2012 22:50

Ja det är klart att din kropp har ju gått på helvarv nu. Å jag håller mina tummar att det ska bli ett bra möte med chefen imorgon. Fyyy för denna ovisheten =(.
Din sallad ser ju bara såååå go ut & nyttigt är det ju också =).
Läckra skor...
Sov gott vännen & än en gång lycka till imorgon. Kramis

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

21 maj 2012 06:28

Sallad är nyttigt och så gott.
Snygga joggingskor till dottern
Ha en bra vecka
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

21 maj 2012 10:05

Sallad är verkligen gott när det är sommar.
Kanonsnygga joggingskor till Alma.

ha en fin måndag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
carri

carri

21 maj 2012 18:08

Hejsan ! Förstår att du har promblem på jobbet,hoppas på den bästa lösningen. Själv har jag haft en mara, men är nu tillbaka = ) Kram

http://carri.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards