Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2012

1:a April

Av Corina - 1 april 2012 16:05

Månaden kunde ju ha startat bättre kan man tycka. Vaknade inatt av att jag mådde hur pyton som helst. Bara att störta upp på toa och där blev jag kvar tills klockan ringde fem på morgonen. Ingen ide att tänka på något jobb idag inte. Bara att sjukanmäla sig med andra ord. Det sista man vill en söndag och vet att det är väldigt svårt att få ut vikarier. Men som sagt, med magsjuka går man inte till jobbet.



Någon var lycklig över att våren gjorde sig påmind, även hos oss. Säg den lycka som varar :) Det snöar för fullt och har gjort det större delen av dagen. Man kan ju tycka att det borde räcka med magsjuka faktiskt. Nåja, magsjukan har lagt sig nu trotts allt. Mår ganska så bra igen och får behålla det jag äter men helt ok känns det trotts allt inte än.

Lurad har jag inte blivit ännu heller, beror väl på att jag tillbringat första delen av dagen alternerande mellan ryggläge och toaletten.


         


Tre bilder av tulpaner, i grunden samma foto men med olika plug ins kan man göra en massa olika varianter. Roligt är det i alla fall. Problemet är ju att jag måste ta nya foton hela tiden eftersom jag inga har kvar i datorn eller på den externa hårddisken efter strulet förra veckan. Det innebär också ständigt nya buketter som måste skaffas. Maken börjar tro att jag blivit skvatt galen som ständigt köper tulpanbuketter numera ;)


       


Ytterligare några varianter som i grunden samma tulpan ! Roligt och väldigt fint tycker jag i alla fall. Har framkallat en hel del bilder också och även beställt lite förstoringar som borde komma imorgon. Laddningen med vanliga bilder kom innan helgen och dom blev kanon ! Är väldans nyfiken på förstoringarna måste jag säga. 


Dottern sjunger i kyrkan idag igen. Hade missat detta även om jag varit frisk men grämer mig lite trotts allt. Hade varit väldigt trevligt att få lyssna till henne ännu en gång :) Men det blir säkert fler gånger skulle jag tro.



Avslutar med en grön kul skapelse idag. Ha det nu så bra denna söndag, fortsättningsvis. Jag fortsätter att kurera min mage som brummar lite fortfarande. Ska försöka få i mig någon form av soppa olch lite kex nu igen.


Vi ses ! 

 
 
Annika

Annika

1 april 2012 18:03

Usch, vilken tur att det inte smittar genom datorn. Egentligen så var det kanske bra att det inte var så vacket väder idag, för då hade det varit jobbigare att vara måste att stanna inne. Krya på dig.

http://www.badtant.bloggo.nu

 
Ingrid

Ingrid

1 april 2012 18:26

Det var ju en dålig start på april, men du får fortsätta krya på dig och så klokt att du inte gick till jobbet.

Jag läste i en blogg en tjej som var så "plikttrogen" att hon gick till jobbet på äldreboendet trots magsjuka. Då har man inte mycket omtanke om sina medmänniskor.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

 
Ruth

Ruth

1 april 2012 19:29

Fy för magsjuka, är nog 30 år sedan jag drabbades av sådant, tror jag har en plåtmage och det stämmer nog. Jag tror inte att jag har blivit lurad i dag, men man vet aldrig, jag är så lättlurad så jag skäms hehe.
Krya nu på dig vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anita Lundwall

Anita Lundwall

2 april 2012 10:10

Tittar in för att önska dig en Bra skön solig vecka.
En fråga.
Jag har mixtrat lite med ett foto i Photoshop 6 men nur får jag bilden från Photoshop till ex mina bilder. tacksam för hjälp
Anita Lundwall

http://tisalaya.bloggplatsen.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

2 april 2012 16:48

Jobbigt med magsjuka ! och hoppas du mår bra nu
Så toppen-fint du har gjort med tulpanerna
Ja, igår var det många Aprilskämt igång...och en del var riktigt roliga
Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

Corina

2 april 2012 17:32

Jepp nu mår jag bra igen, tack !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards