Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Torsdag......Hamster

Av Corina - 27 oktober 2011 08:30

Så var det torsdag då. Jobbar idag, 12 - 21 står det på schemat.


Dottern vill ha en dvärghamster.........och till en början har jag varit synnerligen skeptisk. Vi har ju katt och Sixten är en verklig råttjägare :) Och själv är jag inte speciellt intresserad av dessa djur heller. Men hur lätt är det att i längden stå emot sin dotter ? Så det blir nog en hamster trotts allt.....vi startar med att skaffa bur till den i alla fall.

 

Sedan funderar jag över bussarnas färdväg och hur det kan komma sig att bussen kan ändra färdvägen bara så där........hur får man reda på om bussen kör den vanliga vägen eller inte i svinottan ? Detta hände idag med skolbussen.....helt plötsligt går bussen inte ner till oss i Långviken. Vem meddelar om detta och till vilka ? Nu fick kompisen till sonen ett SMS från en annan kompis om att bussen inte skulle gå ner till Långviken, men hur fick hon reda på detta då ? Hur hade dom tänkt att våra barn skulle ta sig till skolan om vi inte vet hur bussen går ? Betalar bussbolaget våra bensinpengar om vi måste köra barnen ner till skolan i Umeå ? Har försökt kolla på detta via bolagens sidor på nätet men hittar inga uppgifter om ändrad färdväg och vem f** har igång datorn i svinottan varje morgon ?

Än så länge går det fint med rökningen.

Är fortfarande lite förkyld med lätt hosta. Men inte så farligt. Hostar i alla fall inte på nätterna längre utan sover riktigt bra. Visst vaknar jag nu också men detta beror på att min kropp värker :) Måste upp en stund för att sedan somna om igen. Det är jag rätt van vid :)

På måndag ny träff med slutarökagruppen. Man blir faktiskt riktigt peppad när man vet att man har stöd av gruppen. Känns lättare faktiskt........det är flera som valt att få medicin för att sluta. Jag har valt att inte testa den varianten utan kör med tuggummi och sugtabletter istället. Och så förändrade vanor som är nog så viktigt, att kolla upp exakt när man brukar röka.

Nu får ni ha en fortsatt härlig dag !


Vi ses 

 
 
Spanaren

Spanaren

27 oktober 2011 10:40

Så mäktiga kort och jag blir andlös och varje kort har något som tilltalar mig ... tack!

Ja se dessa barn att övertala sina förldrar *ler* jag skulle också ha smält till strösocker med att se dessa bedjande ögon.

Värkande kroppar på natten känns igen ... men som tur är får jag vara hemma ... det kan du inte vara ... bara då och då ;.)

Skam den som ger sig sa Corina och tänkte bort den äckliga giftpinnen *ler*

Det är snorhalt här och minusgrader och duggar och vi vände nästan direkt i dörren ... kör försiktigt om det är samma hos dig?!?!

Ja visst ja! Ring till skolan och fråga om dessa bussar som har slutat med att hämta era barn ... dom om någon ... måste väl veta!

/kram

http://spanaren55.bloggplatsen.se

 
mariafoto

mariafoto

27 oktober 2011 13:17

jaha.. är det så det är nuförtiden.. Var det därför som vi fick det där brevet från skolan om att det är vi föräldrar som ansvarar till bussen?? Vett och etikett stod det ju också något om- men var busshållplatsen var- det stod ingenstanns.. Något är väldigt fel!! Tycker det är nog galet att dom ska gå hem i kolmörkret från bussen den där extra biten.. Ska det bli så på morgonen också då??
Att du inte skulle kunna hålla imot det där hamsterköpet- det förstod jag redan första gången du nämde det, så någon chock var inte det- Men jag förstår fortfarande inte vad ska hon ha den till??? Vackra foton! Kramar

http://mariaselberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards