Corinas Blogg

Alla inlägg under september 2011

Av Corina - 11 september 2011 09:36

                                         

Inte världens mesta och bästa men jag är ju inte riktigt expert heller :) Men träning ger ju färdighet, eller hur ? Och ni min läsare utsätts för både bra och dåliga bilder :)


 

  Ok, vad är detta ? Gissa på.......inget pris men väl äran för den som gissar rätt :)


Vi ses

Av Corina - 11 september 2011 08:37

Vaknat har jag, sedan en god stund. Sover sällan länge på morgonen.


Arbetsdagen igår gick väl rätt bra måste jag säga. Även om jag fick slita å det gruvligaste med en av våra boenden.....känns i rygg, nacke och axlar även idag. Hoppas det inte blir värre bara.

Idag är en ny arbetsdag, 12-20 står det på schemat, om jag kommer mig hem då återstår ju att se. Inte ovanligt att få stanna över numera då klientelet ändrats på avdelningen ganska markant den senaste tiden.


Innan jobbet blir det nog inget speciellt gjort. Kanske ska ut och fota lite nu på morgonen i det vackra vädret för här lyser solen idag :)


Vi ses  

Av Corina - 9 september 2011 14:49

Ny kategori, fotografier. Kommer att använda den kategorien när jag lägger ut många foton i ett inlägg.

                                                   

Första bilderna i nya kategorin blir av förklarliga orsaker en massa makrobilder. Vädret är ju inte så snällt, det regnar så jag kan inte bege mig ut i spenaten. Är allt för rädd om kamera och objektiv för detta. Har ägnat mig åt att fotografera blommorna jag har ute på altanen istället.....kan bli lite enformigt men jag behöver ju träna :)


Vi se

Av Corina - 9 september 2011 10:09

Hm, planeringen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig idag.


Började med att städa sonens garderober. Hm var nog ett tag sedan förra gången. Blev en säck med urvuxna kläder att bära ut. Inte speciellt mycket kvar blev det. Min lille Viktor är inte så liten längre.

 Har ju just skaffat en del nytt till honom men nu efter rensningen ser jag ju att det behövs mera av det mesta :) Min son är tonåring och har som alla andra vuxit och mamma hinner inte vara med riktigt i svängarna.

Bytte gardiner på hans rum också. De gamla åkte faktiskt i soporna :) Ibland får man göra så......tror jag i alla fall. Sedan dammsög maken hela övervåningen och vi bytte sängkläder också. Så nu är övervåningen respektabel igen :)


Sängkläderna byttes i vår säng här nere också. Behövligt som alltid ......dammsugade även här nere och plockade som vanligt. Så nu ser det rätt hyfsat ut här nere också. Och som jag sa, nu tvättas det igen med andra ord......


 Inne på dottern Almas rum råder någon form av organiserad kaos. Jag funderar mest över vad hon har sin garderob till egentligen för inte ligger då hennes kläder i garderoben i alla fall.......jo, nu gör dom väl det eftersom jag till slut gav upp och plockade upp för att komma åt golvet :) Jag har liksom inte riktigt lyckats med det där att hon ska sköta rummet själv......till slut når jag en gräns och gör en insats så det går att gå på golvet i alla fall.   


Nu tänker jag inte slita mera med städning idag faktiskt. Nu ska jag vara ledig om man bortser från tvättandet vill säga. Så måste jag se vad vi ska ha till middag också. Funderar på köttfärssås och makaroner..........

Kanske lite fotograferande.......får bli inne isåfall.......


Vi ses

Av Corina - 9 september 2011 07:45

       

  Några bilder igen. Fortsätter att testa objektivet. Testar olika inställningar och olika blixtlägen, ja egentligen allt. Har inte riktigt fått grepp om saker och ting. Dessutom har det inte varit något riktigt bra fotoväder heller.

               Har blivit massor av bilder på min orkide.....den finns ju inne i alla fall. Jag hoppas dock på bättre väder men det verkar långt borta...brukar bli bra väder när jag arbetar :)


Vi ses

Av Corina - 8 september 2011 10:51

Igår kväll var det föräldramöte på Grubbeskolan för årskurs 7. Och allt är ju så nytt så man vill ju verkligen delta. Både jag å gubben for dit och grannen Maria åkte också med oss. Marias dotter är ju lika gammal som vår Viktor :)

Men dom går olika klasser så efter informationen i aulan begav vi oss till respektive klassrum.

En massa information och vete katten om jag kommer ihåg allt....tror jag inte. Olika inloggningar är också aktuella, allt ska ju göras via datorn numera och inga inloggningar har vi ännu :) Men det var ett givande möte trotts att det blev en massa information som såklart inte lagrades i knoppen riktigt.


Sonens paddlingsutflykt gick bra trotts att det blev ett hemskt väder. Allt var dyblött när vi fick hem honom men han var glad och nöjd. Lärarna som var med tyckte också att allt hade fungerat hur bra som helst. Gubben fick hämta sonen med packning på skolan igår eftersom det var ett sånt taskigt väder och dom slutade extra tidigt.


Idag står arbete på schemat för min del, men jobbar endast 16 - 20 ikväll och sedan är jag ledig imorgon eftersom jag åter igen ska arbeta en helg. Nu på morgonen har vi varit ner och handlat mat jag å gubben. Så nu är skåp och kyl fyllt igen. Besök på apoteket är också avklarat. Just nu är gubben iväg på ett uppdrag och när han kommer hem blir det lunch för vår del.


Nu ska jag bege mig mot tvättstugan för att vika lite ren tvätt så den nytvättade får plats på sträcket :) Går runt kan man väl säga. Men tvättar jag idag slipper jag ju det på min lediga dag, smart va ?


Vi ses 

Av Corina - 6 september 2011 13:42

Ute är det verkligen ett skitväder just nu. Det blåser och regnar småspik. Tycker så synd om sonen som är ute och paddlar i Öreälven. Och orolig är jag också då det är detta blåsväder. Ovana paddlare också gör ju inte min oro mindre vill jag lova ! Hoppas verkligen att allt ska gå bra, vill liksom ha hem min son hel........jaja jag vet att jag hönsar......... . Hade ju också lovat blanda saft och skicka med honom imorse men det glömdes bort totalt....så nu har jag dåligt samvete för det också......  


Har varit upp till mamma i Strycksele idag. Handlade till henne innan jag åkte på besöket. Lite ett och varje. Hon mådde fint, länge sedan jag såg henne så där pigg och framförallt glad  . Inte speciellt roligt väder att köra i men tack och lov är det ju inte vinter i alla fall.  


Alma skulle iväg och bada med skolan idag. Badkläderna följde med det är jag i alla fall säker på......hoppas hon hade roligt på badet.


Maken jagar idag också men senaste rapporten sa att inget hänt av vikt å värde. Han är nog snart hemma igen, blåfrusen och blöt skulle jag tro  


Nu ska jag köra igång lite kaffe hade jag tänkt mig. Drack en kopp hos mamma men pulverkaffe är ingen höjdare måste jag säga.


Vi ses

Av Corina - 5 september 2011 20:37

     

Magnetiska armband/halsband. Praktiskt eftersom man inte behöver några lås ! Och snyggt dessutom i mina ögon.


Intresserad ? Skicka mig ett mail så hör jag av mig.


Vi ses

 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards