Corinas Blogg

Alla inlägg under september 2011

Av Corina - 17 september 2011 16:00

   

Har suttit med mitt fotoprogram och lekt lite. Detta blev resultatet denna gången. Ganska fränt eller hur ?


Vi ses 

Av Corina - 16 september 2011 14:56

Idag har jag stått på knä och blivit blöt, skitat ner byxorna och faktiskt även legat platt på magen här hemma på gården. Vad grannarna trott vågar jag inte ens tänka på  . Men som sagt så för att komma nära mina objekt får man bjuda till en aning.


                           Vi tar dessa först, dom fotade jag i mera normal ställning. Inte platt på mage eller så ......snigeln satt på en trädstam i näshöjd vilket inte är så vanligt och stor var den inte. Någon centimeter i omkrets :)


                                


Dessa är då de jag fotat liggande på mage ute på gräsmattan idag. Och som sagt, vad grannarna har trott om mina övningar vet jag inte alls. Troligen är mina grannar redan vana vid att jag har lite olika hyss för mig   


Vi ses

Av Corina - 16 september 2011 07:44

Så var det då fredag igen. Men idag är jag ledig och har även en ledig helg. Känns så vansinnigt bra efter två arbetshelger på rad.

Maken är och besiktar "min" SAAB. Skulle bli förvånad om den går igenom faktiskt. Tur vi har vår mekare här i byn  . Kan kosta lite men säg det som inte kostar idag.

Sedan ska maken stycka älg idag. Så ikväll blir det att packa kött.


 Alma i aktion kommer här. Hon är verkligen duktig !


Ännu en aktionbild på Alma. Tog 1,15 i höjd på tisdagens tävlingar.


En glad guldmedaljör x 2. Vann både längdhopp och höjdhopp för flickor årskurs 4. 


Ses kanske senare idag med nya trevliga bilder.     

Av Corina - 15 september 2011 08:08

Bättre humör idag  .

Halvbra väder idag. Inget regn än men det har börjat blåsa istället. Men klaga, nädå. Egentligen inte lönt att klaga eller hur ? Vädret är ju som det är ändå  .


Idag ska jag jobba, 12 - 21. Skulle egentligen ha jobbat 7 - 16 men en kollega ville byta så då gjorde jag det.


Nu har jag även kommit ihåg att ta bort länkarna till gallerierna som jag tagit bort från hemsidan.  Nu finns endast de nyaste kvar att beskåda.....ville ha tillbaka lite utrymme på hemsidan. Funderar också på att plocka bort grafiksidorna och helt inrikta hemsidan på fotograferingen. Har ju nästan slutat göra grafik och lägga ut numera, gör ju enbart till mig själv känns det som. Hinner liksom inte riktigt med allt längre och intresset har väl minskat också.

Så det blir nog en stor förändring på hemsidan inom kort......ska se om det blir helgens uppgift att ta bort och ändra och stöka........måste bara hitta bakgrunder som jag vill ha, eller rättare sagt, göra nya bakgrunder till hemsidan. Borde också uppdatera barnens sidor eftersom det är ny termin nu. Och lite nya foton på dom borde jag lägga dit, dom växer ju      


Jag meddelar naturligtvis när min nya hemsida är färdig........men det kan ju ta ett tag. Det är mycket att göra.......


Vi ses ( ha en underbar dag)

Av Corina - 14 september 2011 13:47

Känner mig aningen smågrinig idag :(


Dagen började väl inte riktigt som planerat. Väckaren ringde kl 5 och inte behövde jag stiga upp då idag utan kl 6 hade räckt. Jag hade klantigt nog ställt väckaren fel och har jag väl vaknat kan jag inte somna om. Så jag fick vackert stiga upp  


Så hade jag planerat att ta tag i min hemsida också, plocka bort gamla fotoalbum och ersätta med nytt album. Allt för att spara lite utrymme. Foton tar ju som bekant en hel del plats. Men ingenting fungerar tydligen numera med one.com som jag varit så nöjd med under alla år  . Bara felmedelanden och annat tjafs hela tiden. Har tagit mig hela dagen att få bort gamla gallerier och få dit ett enda nytt galleri plus några album.  Kan väl tala om att jag varit ganska så irriterad  . Funderade starkt på att börja kolla runt lite på nytt webbhotell men hejdade mig.......one.com är ju bland de billigare och har ju fungerat hur smidigt som helst tidigare. Så jag kommer att starta med att skaffa en ny router och omgruppera lite datorer i nätet här hemma först. Nåväl, till slut lyckades jag i alla fall ta bort gamla gallerier och få dit ett nytt galleri med mina makrobilder. Har också lyckats uppdatera mitt galleri med årets bilder. Men det har tagit mig hela dagen........  


Så tänkte jag att jaaa det regnar inte.....då kan jag gå ut å fotografera lite makro. Jo men tjena mittbena.....hann inte tänka tanken klart så startar regnet igen.....fullkommligen vräkte ner      . Jahapp så det var bara att gå in igen. Några minuter senare höll det upp igen. Ut fort som attan och fota lite innan det började regna igen, reslutat......en massa skitfoton såklart.


Så som sagt var, jag är aningen smågrinig idag     


Av Corina - 13 september 2011 19:55

                   

 Ok jag har hakat upp mig, sorry för det ! Men makroobjektivet är så himla spännande att testa. Tyvärr har jag lite ont om objekt för tillfället då det regnar ute hela tiden.


                     Ni får antingen härda ut eller strunta i att titta på mina bilder om det blir allt för enformigt :)


             Här kom det med en svamp också som omväxling till Orkideer och Pelargonior.


  Och som avslutning en Pelargon som jag har i köksfönstret. Makro är verkligen spännande !


Vi ses 

Av Corina - 13 september 2011 18:19

Hela dagen gick åt till att bevista skolans friidrottsdag uppe vid universitetet. En form av skolmästerskap mellan Tavelsjö, Hissjö, Flurkmark och Rödå. Oj vad roligt det var att titta på alla barnen ! Lite orolig blev man ju när man klev ur sängen och det formligen vräkte ner ! Men det stillade sig och höll upp större delen av dagen trotts allt, bara mot slutet började det regna igen.  Här kommer lite bilder från dagen i form av ett bildspel som jag knåpat ihop sedan vi kom hem.

Dottern Alma var med och vann både längdhopp flickor årskurs 4 och höjdhopp flickor årskurs 4. Hon sprang även stafetten där Tavelsjö kom tvåa.


   
  Vi ses

Av Corina - 12 september 2011 17:11

Ok här kommer lite mera makrobilder :)


       

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Corinas Blogg med Blogkeen
Följ Corinas Blogg med Bloglovin'

Jag Finns På Facebook


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se