Corinas Blogg

Alla inlägg under augusti 2011

Av Corina - 7 augusti 2011 18:50

Idag har jag tagit mig i kragen och varit ute på promenad. Gick den vanliga vägen och hade kameran med mig. Bilder får komma en annan dag då nätet inte vill göra det jag vill just nu.

Efter promenaden har jag som vanligt ont i kroppen, fram för allt i mina höfter och fötter. Men det som inte dödar det härdar ju, eller hur ?

I övrigt har det väl inte blivit så mycket vettigt här hemma, söndag ska ju vara en vilodag, eller ?


Så då till det viktiga vetandet.......getingar klarar inte av att micras.....sonen har testat idag. Tyckte riktigt synd om honom faktiskt. Micrade plättar till middag och när han ätit lite drygt hälften upptäcker han getingen som ligger på en av plättarna på tallriken. Behöver väl inte upplysa om att sonen tappade aptiten och lämnade det som var kvar......sonen fick en glass istället och getingen förpassades ut genom fönstret, fast den var verkligen död :) Så som sagt, getingar tål inte micron, väldigt viktigt att veta, eller hur ?


Imorgon är det arbetsdag, kort sådan, 7 - 12. Så efter jobbet blir det att träna hade jag tänkt mig. Med andra ord besöker jag IKSU spa imorgon för att kriga lite med crosstrainern och eventuellt också slita lite med maskinerna på gymmet också. Och tisdagen kommer jag troligen att linka runt här hemma med träningsvärk :)


Vi ses

Av Corina - 6 augusti 2011 13:30

                       

  Dom har verkligen tagit tid på sig för att börja blomma. Men nu blommar dom i alla fall, rött och fint, eller hur ? Köpte bara röda denna sommar, av någon anledning. Inne i köket har jag en vit, en rosa och en röd av en annan sort. Jag önskar att jag hade förmågan att övervintra dessa men hittills har jag aldrig lyckats med detta. Kanske skulle testa en gång till att få dom klara vintern......älskar dessa blommor som ni nog förstår :)


 Våra nya soffor......dom har jag nog bara lagt ut på facebook tror jag så alla har nog inte hunnit beskåda dom :) Hade väl varit roligare att köpa istället för att ärva men visst är dom fina ? Vi får tänka på Britt istället med varmt hjärta...


Vi ses

Av Corina - 6 augusti 2011 13:08

Försöker få till nytt på bloggen. Är ett tag sedan nu. Lite jobbigt när jag måste jobba med två datorer då jag har mitt psp på den andra datorn. Ska kriga med barnen om den dessutom :) Får nog snart bita i det sura äpplet och flytta över allt till den bärbara. Men mitt psp är gammalt och jag hade nog problem med att få det att fungera med vista, blir väl samma strul med windows 7....och det vet jag inte om jag är intresserad av. Man kanske skulle uppgradera i alla fall.........nu blev det rörigt :)


Nåja, tillsvidare får detta duga. Riktigt nöjd är jag väl inte men får se om jag kommer åt den andra datorn ikväll när telningarna gett upp för dagen istället.


Inga nya trevliga bilder har jag så det får bli en bild från tidigare i sommar idag. Borde fota mina pelargonior nu, jisses vad dom blommar ! Får nog göra det idag och återkomma med bilder :)

Regnar idag vilket jag tycker är bara bra. Mindre varmt och kvavt äntligen. Jag njuter av det dåliga vädret :)


Vi ses   

Av Corina - 3 augusti 2011 13:09

Livet går sin gilla gång här. Händer inte värst mycket faktiskt. Var en sväng upp till min mamma igår. Uträttade lite ärenden åt henne, åt medhavd lunch och for sedan hem igen. Värmen gör att hon inte mår riktigt bra, orkar liksom inget egentligen, inte ens ha besök.


Idag har jag hunnit dammsuga här hemma. Städat badrummet och satt upp nytt duschdraperi ( rent), det andra snurrar i tvättmaskinen. Plockat lite i röran också som vanligt.

Nu dricker jag kaffe och kl 16 ska jag börja arbeta idag och slutar kl 21. Såg just att jag är ledig imorgon igen, trevlig upptäckt måste jag säga :)


Bloggvandringarna uteblir såhär på sommaren oftast, blir bara enstaka besök när andan faller på. Finns så mycket annat att göra, vara ute till exempel :)


Vi ses  

Av Corina - 2 augusti 2011 06:14

Jepp, ledig liksom gårdagen efter min första arbetshelg efter semestern. Helgen avlöpte lugnt och fridfullt.

Igår var jag och handlade ny bikini till Alma och så blev det nya sandaler för min del, två bikinis och ett par sandaler kostade 550 kr.

Sedan blev jag tipsad av Carina om Bonprix angående baddräkter i större storlekar. Hittade två skitsnygga som jag beställde med en gång. Tack Carina för tipset, kommer att besöka den sidan fler gånger. Fanns mycket fint för oss välväxta flickor där :) Nu får jag bara vänta på att dessa anländer, hoppas innan utlandsresan i alla fall.


Idag blir det att besöka mamma en stund på förmiddagen. Sedan ska jag koka palt till middag enligt dotterns önskemål. Får handla smör och rimmat fläsk när jag åker till mamma.


Vi ses 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards