Corinas Blogg

Alla inlägg under augusti 2011

Av Corina - 18 augusti 2011 11:45

Så har vi kommit fram till dagen D  . Ikväll bär det av till Bulgarien. Ett fasligt packande pågår för tillfället. Koll av valuta och pass, allt måste ju komma med . Lätt stress uppstod när maken inte hittade nyckeln till vapenskåpet där passen låg  . Löste sig ganska elegant eftersom jag är en fena på att leta....ganska snart lokaliserade jag nyckeln  .

För övrigt råder det väl som jag ser det någon form av organiserad kaos just nu.


Avresa ikväll kl 21.35 cirka..........ses om en vecka hoppas jag  .     

Av Corina - 16 augusti 2011 11:10

Ja så var det tisdag. En arbetsdag kvar innan stundande Bulgarienresan. På torsdag kväll bär det av för vår del. Just nu grunnar jag på vad som måste packas. Vi är ju fyra som ska iväg. Alma har i alla fall kommit igång med sin packning. Det har vi andra inte gjort än. Löser sig under dagen skulle jag tro. Ska försöka att inte dra med oss så vansinnigt mycket.......hur nu det ska gå till :)


Idag har jag i alla fall färgat håret, man vill ju se skaplig ut i alla fall. Under kan man ju inte utföra men ....... :)


Våra medresenärer har i alla fall anlänt, Kristina och Edit.


Ikväll blir det älgstek till middag. Ska laga till den i stekpåse, brukar bli smaskigt tillsammans med lite grönsaker. Får se om jag lyckas även denna gången :) Potatis har vi ju i landet. 


Grannen Maria är vidtalad om att kika till mina blommor.....får väl se hur det går :) Jag hoppas på levande växter när jag kommer hem igen ......förra gången hade jag ett fåtal levande växter när jag kom hem men då var det inte Maria som skötte dom :)


Måste kolla igenom kameraväskan också. Vad som ska med och vad som ska lämnas hemma. Ett objektiv får följa med och minneskorten plus batteriladdaren måste såklart med. Vill ju inte riskera att bli utan ström, har ju inget batterigrepp till min kamera nämligen. Borde skaffa ett extra batteri men det har inte hunnits med så jag får klara mig med det jag har. Undrar om man kommer att behöva blixten......mja skulle inte tro det. Får klara mig med den på kameran även om den egentligen är värdelös......

Vill inte ha så fullt i kameraväskan då jag ska ha den som handbagage och handväska......då måste jag ju rymma lite annat än bara utrustningen......och kameran är ju synnerligen viktig!!!!!!!!!!!!!! Har även med en liten digitalkamera som jag lånat av svågern. En som Alma också kan ta lite foton med.


Vi ses

Av Corina - 14 augusti 2011 09:38

Söndag och arbetsdag. Jobbar kvällen, 12 - 21 idag. Min mage är inget snäll med mig sedan igår kväll. Mår lite illa.....men inte som om det skulle vara magsjuka ändå. Lite värk i kroppen också och tröttare än vanligt är jag också. Dock har jag sovit ruggigt bra denna natten. Nåja, det går väl över. Har ingen tid att bli sjuk nu när Bulgarienresan stundar.


Blir två alvedon och jobbet trotts allt. Får se om det blir jobbet imorgon också. Mår jag lika dåligt ikväll efter jobbet får jag överväga att stanna hemma........


Vi ses

Av Corina - 12 augusti 2011 18:46

 http://smartsontestpilot.se/ricoh-px/bli-testpilot/


Har ansökt om att få blir testpilot till denna kameran. Gäller väl att ha lite tur eftersom dom ska ha fem testpiloter. Men försöker man inte så........

Tänkte att denna kameran skulle bli ett komplement till min stora kamera och en kamera för min dotter att använda såhär i början.


 http://www.youtube.com/watch?v=lo9gcfI_Cwk

Jag tycker i alla fall att kameran verkar mycket intressant och skulle verkligen vilja testa den ordentligt !


 

Av Corina - 12 augusti 2011 12:32

Så var det fredag igen. Ledig...inte ofta jag är ledig en fredag innan arbetshelg men jobbar istället hela måndagen efter arbetshelgen. Just nu känns det allt utam riktigt ok eftersom jag har lite ont i nacke och axlar. Och det är inte någon efterverkan av min träning. Nåja, får se om det blir bättre under helgen..........


Igår blev det surströmming som planerat även om det blev lite senare då jag var tvungen att jobba över lite. Fick en nubbe också och en starköl dessutom. Lagom mycket, sedan blev det TV i lugn och ro resten av kvällen. Blev sängen hyfsat tidigt då man inte är så värst pigg när man varit uppe sedan kl 5 på morgonen.


Idag har jag tvättat för att ha något att jobba i i helgen :) Lite väl vågat att jobba utan kläder, eller hur ?


Ikväll är det städning på Nolia igen. Maken och dottern ska ta sig an denna biten. Torde väl gå bra som vanligt.


Vi ses

Av Corina - 10 augusti 2011 17:23

Så har jag kört en sväng på IKSU igen. Samma som förra gången, i måndags. Tog lika bra denna gången kan jag säga. Inget fusk här inte ! Men jag mår så vansinnigt bra efteråt, visserligen lite ömma muskler just för tillfället men betydligt piggare och gladare är jag :) Och sömnen blir genast bättre när jag tränar, sover som en liten gris  .


Jobbat har jag också idag, 7 - 14 med 30 minuters lunch. Hann just få i mig min mat så var det dags att jobba igen  . Har dock gått bra att jobba även med mina lätt stukade muskler. Och imorgon är det en ny dag igen, jobbar hel dag då, 7 - 16 står det på schemat men då har jag en timmes rast i alla fall. Då hinner jag både äta och lägga upp benen en stund.


Imorgon  ska jag äta surströmming, mums ! Riktigt längtar måste jag säga. Potatisen finns nu i landet även om dom inte är så stora. Äta går dom i alla fall. Måste dock om på affären efter jobbet å köpa lite lök och tunnbröd och lite gräddfil kanske också, och lättöl var det visst också......  . Om jag är extra snäll kanske jag får en liten nubbe, är ju ledig på fredag inför min arbetshelg.  


Vi ses    

Av Corina - 9 augusti 2011 08:21

Nog hittade jag igen mina vilande muskler alltid :) Har träningsvärk lite överallt idag.....men det kan jag leva med. Trodde det skulle bli värre än vad det trotts allt blev.

Att använda crosstrainern är en lisa för mina höftleder. En vanlig stavpromenad tär mera på höfterna. Har betydligt ondare efter en runda med stavarna. Rörelserna blir mjukare med crosstrainern och stötarna uteblir. Men en promenad ute i naturen ger ju lite andra saker istället, om inte annat för själen :) Jag får väl ta det försiktigare när jag rör mig ute i naturen och istället ge järnet på crosstrainern......och på gymmet.


Idag är jag i alla fall ledig. Har en del tvätt att ta hand om plus att maskinen snurrar som vanligt. Så blir det väl lite plock som vanligt här hemma. Finns alltid att göra om man säger så.

Maken är ute i skogen idag, kollar älgpassen inför jakten som vanligt denna tiden på året.


Vi ses

Av Corina - 8 augusti 2011 18:08

Kort arbetsdag, slutade kl 12. Egentligen var jag fruktansvärt slut efter mina fem timmar ! Man kan säga att det var full rulle alla dessa timmar förutom en kvart när jag fick i mig lite gröt och hämtade andan.

Men nu var det ju så att träningsväskan stod packad ute i bilen. Inte läge att ge upp här inte !

Direkt till IKSU utan att tveka med andra ord. Nu får det räcka med fuskande, är ju i alla fall tillbaka på ruta ett.

Startade med Crosstrainern, total body nybörjare nivå 5. Programmet räcker i 20 minuter och gör verkan vill jag lova, speciellt på en fuskare som jag. Sedan i med lite vatten, svetten kom fram kan jag tala om. Efter några minuters vila en kamp med det program jag fått personligt gjort. Det programmet känns också i kroppen, varenda del får arbeta ! Och som jag sagt har jag ju varit lat i sommar så det tog på. Sedan en välbehövlig dusch eftersom jag skulle in på affären och handla i vägen hem. Inget man gör genomsvettig efter ett pass på gymmet :)

Sedan hem fort som attan för hungern formligen slet i mig. Tränar nämligen innan jag äter lunch, tar bäst så. I med lunchen och sedan en stund i soffan med vattenflaskan inom räckhåll. Behöver lite extra vätska efter ett svettigt pass.


Var ganska skönt att komma hem till ett tomt hus och få vila lite innan familjen kom hem igen efter sitt besök på Leos Lekland.


Just nu känns kroppen skaplig även om vissa muskler påminner om sin existens :) Och jag är övertygad om att dom kommer att märkas imorgon också. Har nu siktat in mig på onsdag för ett nytt pass igen, men troligen blir det nog enbart crosstrainern då.......den som lever får se, träna ska jag i alla fall :)


Vi se  

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards