Corinas Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Corina - 16 april 2011 19:12

  Denne gynnare passerade fönstret när jag åt frukost imorse :)


Vi ses!

Av Corina - 16 april 2011 15:03

Ingrid: Örhängena


Kristina : Livets träd


Liselotte : Hjärta Love 


Anna L : Extra vinsten hemligt hänge


Grattis till vinnarna denna gången.  Maila mig era adresser så kommer era vinster på posten inom kort. 


Hoppas ni som vann ska bli nöjda med era vinster och till er andra får jag önska lycka till nästa gång !


Nu ska jag kika genom lite foton, kanske något spännande som jag kan visa här i bloggen.


Vi ses !

Av Corina - 16 april 2011 08:31

Jag måste meddela att ni som deltar i min utlottning får vänta lite på resultatet, ledsen för detta.

Just nu är mitt vardagsrum aningen rörigt efter en omtapetsering. Måste få ordning på detta innan dragningen kan ske.

Hoppas kunna delge er resultatet senast under denna kvällen.


Jag ber om ursäkt för detta men som kompensation för er väntan kommer jag att lotta ut en extra vinst......som jag håller hemlig tills vidare.


Vi ses när jag hittat igen mitt vardagsrum och fått ordning på min datahörna igen.

Av Corina - 11 april 2011 12:45

Riktigt härligt vårväder hos mig idag. Vaknade med en irriterande förkylning idag som jag för övrigt haft känning av hela arbetshelgen.

    Såhär ser det ut hos oss för tillfället. Veden är på gång och snön smälter fast vi har en del snö kvar fortfarande.

                  Trotts snuva och allmänt lite hängig kravlade jag mig iväg ut på en promenad. Blev en timmes promenad i det vackra vädret. Himla tur att man har nya vandrarkängor för det var bitvis ganska lerigt på min promenad.

        Har lyckats tvätta lite idag också. Får fortsätta imorgon eftersom jag inte rymmer att hänga mera just nu.

Längtar efter att all snö ska försvinna nu så man kan ge sig ut i skogen utan att behöva följa några vägar. Man brukar hitta mera spännande saker att fota då ! Och det ger mera träning att gå ute i riktiga skogen istället för på vägarna.


Nu blir det mera kaffe och lite vila också. Förkylningen tar på krafterna......


Vi ses ! 

Av Corina - 8 april 2011 08:28

Ute lyser solen idag och jag ska arbeta första dagen av tre denna helgen. Börjar kl 12 idag och slutar kl 20, om det inte inträffar något speciellt som gör att jag inte kan gå hem då.


Funderar på att ta med mig kameran idag och gå en promenad på min rast. Middag äter jag efter att vi matat våra boenden klart. Är tidigt att äta middag kl 15 anser jag i alla fall.


Mina eksem på underbenen kliar å det gruvligaste ! Detta brukar betyda att jag stressat lite väl mycket ett tag :) Dags att tagga ner lite med andra ord.....men det blir lite svårt just nu. Har en del saker som jag inte kan strunta i nästa vecka nämligen.......får härda ut med eksemet och smörja kortison några dagar. Det brukar lindra lite i alla fall. Värst är väl att jag kliar utan att märka det på nätterna när jag sover. River upp så det blir sår av det hela......och just nu är det aningen varmt att sova i långbyxor och sockar. Men kanske blir tvungen, vi får se.


Nu ska jag packa min väska med mat som jag ska ha med mig till jobbet idag. Bra att ha rester att ta med sig. Resten av helgen får jag hitta på något annat att ta med, troligen färdigmat även om det inte är det godaste jag vet :)


Ni får ha en fortsatt trevlig helg allihopa. Troligtvis blir det inget bloggande under helgen men återkommer nog med senaste nytt på måndag (då jag faktiskt är ledig på dagen i alla fall).


Vi ses !


http://corina.bloggplatsen.se/2011/03/30/4981003-utlottning/


Påminner om utlottningen en gång till som pågår till den 15 april kl.00.00 !

Av Corina - 7 april 2011 17:56

Det kom en Påskhälsning idag. Tack Cina för den !


 

Av Corina - 7 april 2011 08:15

Blir lite mera sällan jag bloggar numera. Har liksom inte riktigt tid när jag jobbar som värst. Jag jobbar 80 % enligt alla papper men tittar man på schemat ser man nästan ingen skillnad mellan mitt och ett schema på 100 %. Men framförallt märker man att man inte alls hinner med längre ! Alla rycker i en från alla håll angående möten och kurser och annan skit :) Och naturligtvis ligger allt planerat när jag jobbar kväll........man kan bli stressad för mindre.

Nu framöver har jag en hel del möten plus att jag ska gå utbildningar också....första veckan i Maj kommer jag att vara borta från jobbet hela veckan plus att jag ska vara i Sundsvall den helgen (politiken).

Emellan detta försöker jag hinna med familjen och min träning också.....


Igår var vi tvingade att se en teater också och visst var det väl en bra grej men jag blir lite avig när man tvingas till något som dessutom förlänger en arbetsdag som jag måste ha kort ! Nu blev det verkligen att stressa för min del. Slutade kl 15 istället för som jag tidigare planerat kl 14. Mot hemmet och var väl hemma runt halv fyra. Snabba sig att laga något som skulle likna en middag och serverade den genast familjen kom inom dörren. Leta fram dotterns danskläder och se till att ordna detta då. Maken tar som vanligt hand om köket. Innan jag åkte ner till stan igen körde jag igång en maskin tvätt eftersom jag endast har en ledig dag denna veckan och det är idag. Kl 17.30 skulle vi vara tillbaka i stan för dotterns dansträning och vi hann :) Men en timme extra på jobbet en sån här dag är rena pesten !!!!!!!!!!

Idag är jag då ledig........kl 13.30 ska jag lämna nytt cytologiprov eftersom dom lyckades sabba det förra , morr ! Eftersom jag ändå ska ner passar jag på att köra ett pass på IKSU också innan provtagningen. Dagen är ju ändå inte riktigt ledig :) Sedan har jag tvätten kvar lika fullt att ta hand om och jag jobbar resten av veckan så det är bara att ta hand om det så inte familjen får gå nakna under helgen.

När ska jag koppla av tro.........tja inte vet jag men jag hoppas kunna trycka ner rumpan i soffan en stund ikväll :)

Borde ta hand om en del foton också och sätta in i albumet.....kanske blir det ikväll......den som lever får se :)

Nu måste jag i alla fall hänga tvätt och packa träningsväskan......ha det så bra tills vi ses, när jag nu får tid att gå en bloggvandring :)


Vi ses !

Av Corina - 4 april 2011 08:15

Båda som kommenterade mitt sista foto i förra inlägget hade rätt. Pipen till kaffekokaren var det :)


Vill påminna om utlottningen jag har i bloggen också som pågår till den 15 april kl 00.00 ! Gå in på inlägget utlottning och lämna en kommentar så deltar du, en lott per person.


**************************************************
***********************

Idag startar sonen sin prao som sker på Bilinvest här i Umeå. Han ska vara där i tre dagar. Pappa ordnar med transporten dessa tre dagar.


Däremot kan jag tycka att man fått dålig information i detta från skolan. Att man skulle ordna praoplatsen själv gick ut tydligt men inget om hur långa dagar barnen ska göra. Det tycker jag är en stor miss. Hur långa dagar får en 12-13 åring göra egentligen ? Är tveksam till att dom får göra fulla dagar som vi vuxna gör.......detta tål att kollas upp faktiskt.


**************************************************
********************


Själv ska jag jobba idag. Börjar kl 16 så jag hinner med ett pass på IKSU innan arbetsstart. Ser fram emot att träna :) Jag mår ju bra av det och vikten segar sig ju så sakteliga nedåt. Innan resan till Bulgarien kanske jag inte ser ut som en flodhäst längre :) Min övervikt sitter ju på magen så den är inte så lätt att dölja om man säger så.......och jag har fortfarande 18 kg att kämpa bort. Men jag tappar ju fortfarande och sista vägningen var verkligen en kick måste jag säga. Att ha kommit under 85 kg var verkligen underbart att se !

Och alla som verkligen peppar mig är också guld värda, både här på bloggen och på jobbet ! Och om jag kan peppa andra att också börja träna och ta tag i sitt liv är det ju bara en bonus ! Nu hoppas jag att jag i vår ska kunna vara med och spela brännboll med barnen, det har ju varit ett av mina mål faktiskt och jag borde orka det nu med -21 kg fläsk..........


Nu får ni ha en underbar fortsättning på denna måndag !


Vi ses !

 

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards