Corinas Blogg

Alla inlägg under november 2010

Av Corina - 4 november 2010 10:08

Ja jag vet att jag bloggat sällan och har varit ännu mera sällan inne på era bloggar och gjort besök. Ledsen för det .......men min inriktning på att försöka få bort lite av mig själv har gjort att tiden inte riktigt vill räcka till längre. Och så jobbar jag ju 80% dag numera också vilket betyder mera tid på arbetet och mindre tid här hemma. Och här hemma hopar sig arbete som inte hinns med också.


Vid senaste träningen vägde jag 94,3 kg men för tillfället enligt vågen igår kväll väger jag 95 kg. Lite pendlande med andra ord. Har kanske ätit för mycket några dagar, jag vet inte. Men det går ju åt rätt håll i alla fall. Nu på morgonen har jag varit ute med stavarna igen. Eftersom jag skaffat ny telefon med musikspelare har jag nu laddat in en spellista som passar mina träningar. Så nu känns det fint att gå igen, behöver inte reta mig på värdelös musik :) Att träna till musik man gillar fungerar så mycket bättre. 

Nu ska jag planera dagens lunch och sedan dagens middag. Lunchen äter jag här hemma men middagen måste jag ha med mig till jobbet. Jobbar 16 - 21 idag.


Under helgen kanske jag hinner att besöka era bloggar. Jag hoppas i alla fall att ni alla mår bra trotts mina uteblivna besök......kram till er alla !

Av Corina - 1 november 2010 08:47

Så har då November startat. Första snön har både kommit och farit igen som vanligt. Ute är det plusgrader och svart och smutsigt. Men jisses vad pigg och glad jag känner mig i alla fall ! På jobbet säger dom att jag är äckligt pigg :)


I lördags var jag och tränade styrketräning, andra gången denna veckan. Hade ledigt mitt på dagen så jag kände att jag måste pyssla med något vettigt, inte bara slappa :) Då blev det styrketräning.

Som vanligt tar jag svängen förbi vågen innan jag startar träningen. Nu visar vågen på 95 kg, det går fortfarande stadigt nedåt och jag blir så glad varje gång !

Idag blir det stavarna för min del......måste dock vakna till ordentligt först som vanligt. Är ju lite seg på morgonen.

Innan träningen i lördags hämtade jag min nya mobil på Onoff också så nu är den igång. En liten belöning till mig själv för min viktnedgång. En Nokia musikmobil med pekskärm,huuuur läcker som helst och numera fullproppad med musik som jag lyssnar på när jag tränar. Jag älskar min musikmobil, visst är jag konstig ? Haha !  

Denna vecka har barnen höstlov.....och naturligtvis jobbar jag extra många tillfällen just denna veckan fast å andra sidan korta pass allihopa utom fredag då jag jobbar hel dag. Hade inte en tanke på höstlovet när jag planerade schemat nämligen, så typiskt mig.

Maken är i skogen och jobbar idag....han passar på när jag är ledig.


Ha en underbar Måndag ! Det ska jag ha tillsammans med stavar, stökande barn och snurrande tvättmaskin :)

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards