Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Så var det kväll igen och skitförsäkringskassan.

Av Corina - 15 februari 2010 17:55

Egentligen borde jag vara på nattmöte ikväll. Men maken är på ett möte också och vi kan ju inte lämna barnen vind för våg en vardagkväll. Ingen annan kväll heller för den delen.


På dagens agenda stod det dammsugning, tvätt och matlagning. Alla tre punkterna är utförda. Till mat blev det palt denna dag. Båda barnen åt med god aptit :)


Borde inte personalen på försäkringskassan gå en kurs i hyfsat beteende ? Jag förstår att det ringer folk hela tiden och ställer mer eller mindre smarta frågor. Men visst har dom ett serviceyrke i alla fall ? Och inte ska man behöva tåla snorkigt och nedvärderande svar när man ringer och ställer frågor ?

Jag har också ett serviceyrke och visst blir jag in till döden less på besvärliga vårdtagare och ännu jobbigare anhöriga med konstiga och ologiska krav. Men inte katten får jag bete mig som snorkfröken även om jag skulle vilja ! Då skulle jag inte ha något jobb. Men på försäkringskassan får man tydligen bete sig hur man vill mot de kunder man har ! Fy f** för försäkringskassan och deras urusla service till oss kunder ! En himla tur att jag inte har att göra med dessa snorkiga personer allt för ofta för då skulle jag väl avlida i rena ilskan över deras snorkiga beteende   .


Detta blir dagens lilla inlägg, allt för att göra av med ett synnerligen dåligt humör. Nu känns det bättre   .


Kram till er alla !

 
 
smeden

smeden

15 februari 2010 19:13

Då har du varit duktig idag, men palten får ni behålla för er själv!
Jo tånk om man i vårdarbetet betedde sig som snorkiga tjänstemän.Kram

http://bengtalfred.bloggplatsen.se

 
kurrelina

kurrelina

15 februari 2010 19:24

Ja du tjejen det finns många företag som verkligen skulle behöva gå på både kurs i vett o etikett.
Ha en fin kväll
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

15 februari 2010 21:14

Det är alltid gott när man får avreagera sig lite.

Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Marianne

Marianne

15 februari 2010 21:41

Ibland har folk valt fel jobb. Det finns väl aldrig någon anledning till att uppföra sig snorkigt. Och sen finns det inga dumma frågor. Ibland behöver man avreagera sig. Och bloggen är en bra plats för det.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Kram Ruth

Kram Ruth

15 februari 2010 22:11

Som tur är så har jag aldrig besökt Försäkringskassan i något ärende, men skulle jag komma dit och bli illa bemött så skulle jag inte tiga, ingen är någon annan förmer. Inte så lätt att tiga och bita sig i tungan, för då blir blir det ajaj i flera dagar efteråt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
margit

margit

15 februari 2010 23:11

Gokväll Corina!
PALTEN...den skulle jag ha tackat JA till...direkt...ätit 2-3 stycken... MED lingonsylt...och margarin/smör..SÅ gott!!
ja man läser nästan dagligen hur många får "bråka" med F-kassan...När man själv inte är i det läget så har man nog svårt att sätta sig in i de...Förstår att det måste va jobiigt...allt IFRÅGASÄTTANDE...
Kramen till dej!!

http://margitholm.blogg.se

 
lillis

lillis

16 februari 2010 07:01

Har oxå bråkat med försäkringskassan för några år sen och då frågade jag om dom inte fick gå på charmkurs och då blev damen lite vänligare.
Ha en bra och skön dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria

16 februari 2010 11:14

Låter som personalen på försäkringskassan skulle behöva gå en charmkurs och vet du vad?! Då kan dom göra sällskap med vissa ur personalen på arbetsförmedlingen runt om i landet. När jag ringer och redovisar vilka arbeten jag sökt under en månad så hamnar jag någonstans i Sverige på en arbetsförmedling, vissa är precis som hon du berätta om på FK och vissa är hur trevliga som helst. Förstår inte att såna få ha jobben kvar.

Ha en fin dag
Kram

 
Yvonne R

Yvonne R

16 februari 2010 18:33

Trisst med servicefolk som inte kan ta kunder..usch. Jag har ju haft ett kundrelaterat arbete i 22 år och som du skriver att alla dom man möter är ju inte trevliga men man får absolut inte visa vad man tänker om dom.
Har turen att inte behövt anlita F-kassan (ännu)
Kramar i massor

http://yvonne.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards