Corinas Blogg

Alla inlägg under oktober 2009

Av Corina - 8 oktober 2009 22:05

Nu har jag suttit och gjort beställning på mera pärlor och tillbehör. Så inom kort kommer jag att ha änglaörhängen i olika färger (hoppas jag).

Jag har även beställt magnetisk hematit. Tänkte testa att göra lite halsband och just magnetisk hematit är rätt kul eftersom man inte behöver några lås, pärlorna är magnetiska. Mycket fiffigt, får se hur jag lyckas.

Naturligtvis meddelar jag när det finns nya örhängen. Har gjort några idag men har inte lagt ut några bilder ännu.Kommer kanske under morgondagen om jag får tid.


Har hittat massor med sidor på nätet som säljer pärlor och tillbehör. Man får verkligen kolla runt eftersom priserna varierar. Och dyrast är nog Panduro så där lär jag nog inte beställa speciellt mycket. 


Nu börjar det bli dags att krypa isäng för min del. Hoppas ni haft en bra dag.


Av Corina - 8 oktober 2009 07:51

Ständigt på väg känns det som man är. Barnen har just åkt till skolan som vanligt och gubben är ute med Wanilla på morgonsvängen.


Ute har solen kikat fram faktiskt. Ser ut att kunna bli en fin dag. Jag ska en sväng upp till min mamma med de utlovade bullarna som vi bakat för hennes födelsedag på söndag. Passar då på att gratta henne också eftersom jag inte kan åka upp under helgen. Hennes present är inte färdig ännu. Håller på med örhängen till henne men har inte fått dom färdiga.


Så nu får ni ha en fortsatt bra dag så hoppas jag hinna titta in till er senare idag när jag kommit hem igen.

  

Av Corina - 7 oktober 2009 15:14

Vaknade redan kl 13 idag. Lite kort sömn men nu är jag ju ledig nio nätter så jag ska väl hinna ikapp med det också.


Nattens oväder har lagt sig och solen har tittat fram under dagen. Barnen har kommit hem från skolan och leken är i full gång, för dottern i alla fall. Sonen sitter med läxan som ska vara klar innan fredag. Han är otroligt lat och måste tvingas att göra läxan. Handlar om engelska just nu, två olika läxor dessutom. Om han jobbat i skolan hade han sluppit den ena. Så typiskt min son.

Ikväll är det aktiviteter. Dottern har sin dans inne i Umeå och sonen tränar innebandy i Vindeln. Så pappa kör sonen och jag dottern. Middag blir det ganska snart om vi ska hinna.


Jag har huvudvärk så jag måste ta alvedon snart. Troligen beror det på sömnbrist de senaste dagarna. Inte kul men imorgon är det nog bra igen efter en natts riktig sömn (hoppas jag).


Nu måste jag hjälpa sonen med läxan annars blir det inte gjort.

Av Corina - 7 oktober 2009 03:16

Klockan börjar närma sig halv fyra. Ögonlocken blir allt tyngre denna natt. Inget speciellt har hänt hittills under natten. Snart dags att gå ner på avdelningen under för blöjbyten i vanlig ordning.


Ute regnar det och blåser. Riktigt skitväder. Erkänner, har faktiskt varit ute och rökt inatt. Har ju egentligen slutat med detta ofog men inatt smög behovet sig verkligen på och jag gav vika. Vissa nätter går det bara inte att låta bli rökningen men jag mår inte bra efteråt, det erkänner jag !

Huvudvärk har jag dessutom i natt. Tog alvedon direkt när jag började och efter det har det varit bra men nu börjar det återkomma igen. Dags för mera alvedon för att klara resten av natten. Är ju bara drygt 3 timmar kvar nu i alla fall. Fast, det är tre tunga timmar faktiskt. Längtar hem till sängen gör jag.

Ser fram emot nio lediga nätter i alla fall, ska bli härligt !!!!!!!

Av Corina - 6 oktober 2009 17:06

Så har man vaknat i alla fall. Går inte att komma undan den där biten att man känner sig lite luddig i skallen när man har jobbat natt och sovit dagen. Man vaknar liksom inte till riktigt förränn man ska iväg och jobba igen på kvällen. Blir inte så mycket gjort hemma. Natten blev trotts allt lugn och magsjuka har jag inte fått, än i alla fall (ta i trä). Jag hoppas på en till lugn natt.


Det där om oroliga nätter i samband med fullmåne har jag inte tänkt på faktiskt. Kan kanske ligga något i detta hos vissa av våra boenden. Får ha det i åtanke nästa fullmåne (om jag kommer ihåg).


Funderar hit och dit angående min arbetstid. Vet inte riktigt om jag vill fortsätta jobba natten faktiskt. Det tär ganska mycket på orken samtidigt som man är ledig mycket såklart. Och går jag tillbaka på dagen måste jag utöka min arbetstid. Vi klarar oss inte längre med att jag arbetar 75 % nu när min gubbe fyller 65 i februari och blir pensionär på riktigt. Vet inte riktigt hur mycket jag måste jobba men det lutar åt full tid faktiskt även om jag helst vill slippa. Jobbet är ju ganska tungt. Och utökad tid på natten vill jag inte alls höra talas om för det orkar jag då inte alls. På natten räcker 65 % . Får fundera vidare men innan årets slut måste jag ha fattat en beslut eftersom min anställning på natten går ut till nyåret.


Nu ska jag ha kaffe efter maten och sedan ska jag vila en stund innan arbetet kallar igen.

Av Corina - 6 oktober 2009 01:02

Så var det verkligen natt då igen och här sitter man. Har just varit och lagt den siste och i samma veva kom en upp och skulle inte sova. Men så är det med dementa. Larmen haglar vissa nätter.

På en avdelning härjar magsjukan tydligen dessutom. Inte alls kul, vill inte alls ha detta ! Men vad gör man ? Inget alls utan man får hoppas man klarar sig.

Kl 2 är det dags för min vanliga rundtur på avdelningarna. 

Av Corina - 5 oktober 2009 14:22

Nu har jag lagt ut mina smycken på min hemsida. Direktlänk till sidan med smycken hittar ni här på min blogg under mina sidor på nätet.

När jag har tid kommer nytt att läggas dit och kanske blir det fler sidor med tiden.


  

Av Corina - 5 oktober 2009 11:02

Hejsan på er !

Ja så var det en ny vecka igen. Under natten har det verkligen varit ett ruggväder. Blåsten har hållit oss vakna av och till, rena stormen ! Blåser idag också men inte alls lika mycket som under natten.


Maken bakar bullar idag så det luktar verkligen smaskigt här just nu. Själv har jag fixat färdigt tvättstugan nu äntligen. Allt är tvättat, ihopvikt, bortlagt och det som skulle strykas är struket. Gissa om jag är nöjd ?


Ikväll bär det till att arbeta igen. Två nätter sedan är jag ledig nio igen. Ser fram emot det.


 Klurar vidare på min tillverkning av smycken. Jag vill inte tillverka på beställning ännu så länge. Vet ju inte om min tid kommer att räcka till riktigt. Så jag funderar på att helt enkelt göra det så att de smycken jag gör lägger jag ut på min hemsida till försäljning. Man får maila vilket man vill köpa och är det då flera som vill ha samma löser jag detta genom att kolla klockslaget när mailet kom till mig. Lite först till kvarn om man säger så.....Alternativet är ju att göra på samma sätt fast via bloggen då. Vet inte vilket som är bättre. Kanske lättare via hemsidan eftersom man måste plocka bort bilden när smycket är sålt. Vad tror ni om den varianten ? Skulle det fungera tror ni ?

Man kan ju länka enkelt från bloggen faktiskt. Och så kostar det ju att lägga upp ett lager med utrustningen också. Och tar tid dessutom. Så av den anledningen tänkte jag mig en för till kvarn variant från början. Lämna gärna en liten åsikt, tack !


Jehovas Vittnen kikade just in, det var länge sedan sist. Hade inte tid att prata eftersom vi bakar och måste passa ugnen och som turligt nog förstod damen. Å andra sidan är jag inte alls intresserad av Jehovas Vittnen heller och deras övertygelser.


Hoppas er dag blir bra fortsättningsvis också !


  

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards