Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Wanillanytt

Av Corina - 23 oktober 2009 17:47

Fortsätter medicineringen av Wanilla men någon förändring kan inte skådas. Snarare tvärt om denna dag. Idag har hon totalvägrat allt vad mat heter. Fick nu efter vår middag i henne lite fiskpinnar innan jag gav henne medicinen andra gången idag. För efter medicinen vägrar hon totalt ! Så idag har hon ätit lite fiskpinnar och en liten burk hundmat (doggy). Vill inte ens ha köttkrossen längre.

I går kväll fick hon sista droppåsen på 500 ml under huden.


Boreliaprovet är taget och skickat men det tar ju ett tag att få svar på detta så tills vidare kan jag bara ge medicinen och försöka muta i henne något att äta. Just nu känns det bara hopplöst faktiskt !!!!! Ska se vad jag kan få i henne senare under kvällen, kanske lite falukorv kan fungera. Vatten dricker hon i alla fall.


Känner mig ganska så maktlös just nu när ingenting tycks fungera att få i henne. Kanske skulle prova lite älgköttfärs och se om hon äter det då.


Nu är jag i alla fall ledig ett bra tag. Jobbar nästa gång den 6 November. Så nu kan jag ägna mig åt Wanilla lite extra. Men ska jag vara ärlig så verkar det inte speciellt hoppfullt just nu Gråter.


 
 
Astrid

Astrid

23 oktober 2009 18:01

Men så fruktansvärt jobbigt , vad kan ha hänt
Testa älgfärs men hon verkar må för dåligt
Tänk om man kunde prata med dom ändå

http://www.astridla.com

 
lillis

lillis

23 oktober 2009 19:23

Vad tråkigt att höra att Wanilla inte blivit bättre,förstår din oro.Skönt att du är ledig så länge så du kan ägna dig åt Wanilla
Ha det gott,tänker på er
Kramen

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

23 oktober 2009 19:30

Fy så ledsamt Corina! Jag hoppas att det trots allt vänder och att Wanilla ska piggna till. Det kanske hjälper nu när du här hemma hos henne lite mera.

Ha en bra helg!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
Ruth

Ruth

23 oktober 2009 19:40

Det låter besynnerligt, riktigt ledsamt faktiskt. Testa med blodpudding, det brukar jag ge om det matvägras. Tror inte det är så bra med något som är rökt fex. falukorv. Smärgås med leverpastej, nötfärs och ägg-gula + lite druvsocker. Duger inte något av detta så vet inte jag.
Kramar om er !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Tina och Tea

Tina och Tea

23 oktober 2009 20:29

Man känner sig så maktlös när någon man håller kär inte mår bra. Och det är en jobbig period för hela familjen, hoppas verkligen att det ska vända !!! Skickar en stor tröstekram till dig och Wanilla !

http://www.bernerTea.bloggagratis.se

 
Sten-Olov

Sten-Olov

24 oktober 2009 02:30

Hej!
Tråkigt med din hund.
Jag har hört mig för lite. Har du kollat så hon inte har tandvärk? Hallsmandlarna kan vara inflamerade? Noskvalster, inta alls så ovanligt, men bekymmersamt för hunden har ont när den äter. Det behöver inte vara så "svåra" fel. Hoppas att det löser sig!
Lycka till!!
Mvh Sten-Olov och Zidanah...

http://www.fleischmannmuseum.se

 
Marianne

Marianne

24 oktober 2009 12:52

Mycket tråkigt att Wanilla inte är på bättringsvägen. En hund som matvägrar är inte lätt att hantera. Så länge Wanilla dricker så är det tacksamt. Ev, så kanske något drickbart kan fresta Wanilla. Ljummen buljong, majsvälling, mannagrynsvälling och sist men inte minst glass.
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards