Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Ny dag

Av Corina - 17 oktober 2009 00:43

Man kan väl inte säga att en ny dag har grytt, än i alla fall. Det är kolsvart ute Glad. Här på avdelningen har det larmat ett antal gånger trotts att de flesta borde sova gott. Nu är det ju så med dementa att dygnsrytmen är ett av de stora problemen. Och många behöver upp och kissa flera gånge per natt. Många äter urindrivande och detta märks nattetid även om läkarna försöker dosera så dom ska kissa mera dagtid.

Men de flesta sover i alla fall gott just nu. Jag har fikat så det känns ganska så bra men visst är det tungt att vara vaken om natten, kan ej förnekas Obestämd. Extra lång blir natten när det är extremt lugnt. Hittills har jag haft ett samtal från annan avdelning, ett blöjbyte som visade sig även innefatta helbäddning. "Niagarafallet" i sängen med andra ord.

Om en timme är det dags för en andra runda runt på alla avdelningar såvida inget inträffar innan dess vill säga. Så jag tar nog och återgår till TV:n på dagrummet en stund till och kanske en kopp java också.


Har lagt in om semester vecka 44 då barnen har höstlov. Jag hoppas jag ska få det beviljat. Vore trevligt att vara helt ledig samtidigt som barnen är lediga också. Men man får aldrig ta något för givet i dessa dagar. 


Natten börjar gå mot sista timmen.Klockan har skuttat fram till 05.20 Relativt fort har det gått eftersom det varit ganska aktivt här på avdelningen med en del spring. I och för sig inget ovanligt och inte något jag riktigt drabbats av eftersom det skett mest under den tid jag inte varit på avdelningen. Nu ska jag smita ut och koppla på motorvärmaren så jag har en varm bil när jag ska hem. Slipper frysa om rumpan Tungan ute.

Nu får dom hemskt gärna sova vidare allihopa. För den här tiden är man ganska trött faktiskt,fast några torde väl komma upp antar jag.

På övriga avdelningar har det varit lugnt i alla fall.

 
 
Cina

Cina

17 oktober 2009 08:54

Hoppas du sover gott idag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

17 oktober 2009 10:01

Ja du har att göra, skönt att du nu sover i din egna säng nu. Hoppas du slipper drömma om blöjbyten och spring så att du kan koppla bort natten som var och drömma ljuva drömmar.
Lördagskramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

17 oktober 2009 19:08

Det tar på krafterna att hålla sig vaken hela natten och jag förstår att lagom med jobb håller en igång bättre än när det är för lugnt.
Jag och gubben min hade förmånen att alltid få semester då barnen hade skollov. Och det är något som vi var mycket tacksamma över. Visserligen fick vi aldrig någon gemensam semester under åren barnen växte upp, men det var det värt.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards