Corinas Blogg

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Mår bättre

Av Corina - 12 oktober 2009 08:16

Jo jag mår bättre idag. Huvudet sitter som det ska nu igen men det tar en hel dag minst att repa sig efter ett ordentligt migränanfall. Det var verkligen länge sedan jag hade ett sånt där ordentligt anfall. Hade nästan glämt hur fruktansvärt hemskt det är !


Ute är det två minusgrader och frostvitt ute, ser nästan ut som snö när man kikar ut som hastigast faktiskt.


Åter igen är tvättstugan rörig igen men denna gång målas resten av väggarna så det blir nog klart ikväll. Jag tvättar trotts allt och hänger i vardagsrummet idag. Det fungerar det också. Tvättstugan blir i alla fall så fin med målad väv i ljus färg på väggarna.


Mamma fyllde 65 år igår och vilken tur att jag inte lovat åka till henne då med tanke på migränen ! Pratade med henne en kort stund i telefonen i alla fall och hon hade haft massor med trevligt besök så ensam hade hon i alla fall inte varit. Känns bra att veta !


Ingen älg för makens jaktlag blev det igår. Skogen myllrade av tanter med svampkorgar ! Då är det inte lätt att jaga vill jag lova.

Idag bär det av ut i skogen också för maken men ingen jakt idag. Idag handlar det om vedhuggning tillsammans med hans vuxna dotter. Var lite annat som skulle fixas också men jag har inte riktig koll på vad. Och det behöver jag ju inte ha heller Glad.

Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt. Någon tur med Wanilla blir det väl troligen men i övrigt vet jag inte. Kanske letar jag reda på en god bok och tar en lugn dag. Har ju förmånen att lägga upp dagarna som jag vill eftersom barnen numera är i skolan större delen av dagarna.


    

 
 
Ruth

Ruth

12 oktober 2009 09:45

God förmiddag.
Underbart att det onda har försvunnit och allt återgår till livet och vardagen. Jakten börjar för min man och son i dag också, får ringa i kväll och höra hur det gick. Roligt att din tvättstuga blir fin, då blir det roligare att tvätta också. Solen skiner här i dag. Skall bada 3 av hundarna så jag vet vad jag skall göra.
Ha det gott vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

12 oktober 2009 11:29

Skönt att höra att du mår bättre.Ta en skön dag och koppla av med en bra bok det behöver du.Just nu så skiner solen över E-tuna
Ha det skönt
Kramen

http://danslillis

 
kurrelina

kurrelina

12 oktober 2009 21:28

Skönt du hämtat dig från migränen, jag är också en migränmänniska men numer får jag oftast ögonmigrän och det är ju lindrigare men jag har det väldigt ofta i stället.
Ha en fin kväll och en ännu finare morgondag
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

13 oktober 2009 22:28

Skönt att du sluppit migränen för denna gång. Och man blir trött och hängig flera dagar efteråt. Det tar på krafterna att ha migrän.
Ha det gott.

http://www.ekoxenskennel.se

 
Bettan/Lövstugan

Bettan/Lövstugan

14 oktober 2009 10:23

Vad bra att du mår bättre i huvudet nu. Usch fy för migrän, jag vet tyvärr.
Kul att tvättstugan snart är klar. Förstår att det könns härligt.
Ha en finfin onsdag!
Höstkramar Bettan

http://bettan.lojdstrom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Corina - Lördag 9 mars 06:31

  Fy för den lede vilken vecka det har varit ! Måndag släpa iväg maken till ögon för kontroll. Gick bra, inga diabetesförändringar. Sedan jobbade jag tisdag förmiddag. Tisdag kväll får maken feber och frossa. Med det startade sålunda veckans...

Av Corina - Lördag 24 feb 08:21

    Några dagar sedan jag skrev nu. Har inte riktigt haft orken. Måndag var jag ledig och tisdag jobbade jag kväll till 20.30.  Men innan jag startade min kväll hade jag ett besök på kvinnokliniken. Där konstaterades att det behövs en orden...

Av Corina - Måndag 19 feb 07:21


  Måndag och ledig efter ännu en arbetshelg. Förflutit ganska lugnt, både på jobbet och hemma faktiskt. Olyckligtvis har vi inte kunnat få ner makens säng från vinden som jag röknat med. Han jag tänkt fråga om hjälp ligger sjuk. Maken får fo...

Av Corina - Fredag 16 feb 07:34


  Fredag och morgon ännu en dag. Blir korta nätter när man jobbar till klockan 22 då man inte kan sova länge på morgonen. Trött var jag redan igår efter en sämre natt och inte är jag då piggare denna dagen :) Och jobbar till klockan halv nio den...

Av Corina - Torsdag 15 feb 10:13

  Ännu en torsdag. Jobbar 16 till 22 idag.  Bara sex timmar kan man tycka men jag är in i märgen trött innan jag börjar jobba. Dels sover jag sedan tidigare synnerligen dåligt och nu har jag maken dessutom som kan behöva hjälp även på natten m...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards