Corinas Blogg

Alla inlägg under januari 2009

Av Corina - 10 januari 2009 13:18

Idag har jag bakat tekakor, som jag egentligen hade tänkt göra under gårdagen.Men det hanns inte riktigt med.Så nu luktar det smaskens här hemma.

För övrigt så har jag som vanligt huset fullt med ungar, både egna och andras.Maken är försvunnen :) Nä inte alls men han är inte hemma i alla fall.


Ute skiner solen idag.Har varit ute på en promenad i min ensamhet en stund.Behövde rensa skallen lite :) Tog några kort men måste kika igenom dom, oftast blir det inte riktigt som jag hade tänkt mig *ler*

Nu ska jag smaka mina bullar och dricka kaffe och fortsätta på mitt korsord.


Önskar alla en fortsatt härlig lördag. 

Av Corina - 9 januari 2009 11:56

Så var jag då ledig.Fullt upp hela förmiddagen med webbhotellsbeställning bland annat.Koll av foton till en årsberättelse.Tvättning,lite städning.Det rullar på kan man väl säga.Nu är i alla fall webhotellet till hembygdsföreningen beställt och jag hoppas det ska fungera som det är tänkt.

Nu resten av dagen hade jag inte tänkt göra så mycket.


I dagens inlägg får ni även se Wanillas valp som bor i Japan, Dajm heter gossen och har redan börjat göra framgångar i utställningsringen i Japan.På bilden ser han ju verkligen fin ut, eller hur ?

Hej

Av Corina - 8 januari 2009 09:46

Lite tunnsått här på min blogg har det varit. Haft lite att stå i kan man väl säga.Jobbar för fullt, som vanligt.Just denna vecka har varit ovanligt fulltecknad.

Min mamma mår dock bättre.Ångesten dämpad med medicin.Hon är kvar på sjukhuset i alla fall men har börjat fråga efter godis så det är hopp om livet :)

Idag startar skolan för barnen och livet kan återgå till det normala igen vilket känns ganska bra faktiskt.Rutinerna blir ju ruckade på när barnen är lediga.Nu återinförs normala rutiner igen.

Står i startgroparna att starta hemsida för hembygdsföreningens räkning.I första hand är det för att delge alla vår inventering av gamla kyrkogården i Tavelsjö.Ett projekt vi jobbat ett bra tag på.Men så småningom blir det nog en del annat på denna hemsida också.  Får se vad jag kan hitta på som ansvarig för denna hemsida.Återkommer i detta ämne när sidan ligger ute på nätet.Kan nog dröja tills i slutet av januari-början på februari.Spännande arbete är det i alla fall ! Jag ska också intervjua lite människor som vet lite mera runt vissa gravvårdar.Blir också intressant, sånt där gillar jag, att höra andra berätta om det som varit.En viktig del att bevara tycker jag ! Så det verkar bli lite mycket att göra den närmaste tiden för min del....jag hoppas dock hinna med annat också.Men skulle jag bli lite osynlig här så vet ni ju av vilken anledning !

Nu är det dags att göra mig klar för dagens arbete, 12 till 21 jobbar jag idag men sedan har jag ledigt tre dagar. Ser fram emot det faktiskt.


Kram till er alla !    

Av Corina - 4 januari 2009 15:43

Denna dag börjar gå mot sitt slut. Och jag har egentligen inte åstadkommit något alls idag. Jo jag har tvättat och eldat :) Så har jag suttit och besökt en massa hemsidor och gästböcker. Börjar ha ett stort kontaktnät.....tar verkligen tid om jag ska besöka alla och skriva i alla gästböcker ! Har jag missat någon så ber jag om ursäkt för det......


Här i bloggvärlden börjar mitt nät vara rätt stort också och det tar tid att kika runt hos alla och skriva. Därför blir det inte riktigt varje dag jag gör detta. Det räcker min tid inte till helt enkelt.Men jag gör så gott jag kan och hinner !


Tänk att det har passerat ett helt år redan. Inte klokt, vart tar tiden vägen ? Åsså börjar man fundera över vad man hunnit med egentligen. Förra året var jag ju en massa på sjukhuset, med min mamma. Det glömmer jag ju inte i första taget. Så fick ju Wanilla sin första kull valpar. Det var ju en gigantisk sak för oss :) Oj vad spännande det var att följa valparnas utveckling ! Och snart är det dags igen.......såklart ska ni få följa det hela denna gång också här på bloggen med foton och text :) Vi var ner till Västerås också, på begravning. Trotts trist ämne blev det en rolig upplevelse ! Sedan har det rullat på för mig och familjen. För det centrala hos mig är ju trotts allt barnen :) Dom tar en del tid kan man väl säga.


Vad år 2009 kommer att ge vet man ju inte men det kommer nog att bjuda på både trista och roliga saker skulle jag tro. Vår vän är nu hemma från sjukhuset i alla fall och mår väl skapligt. Vi kan nu bara hoppas på det bästa men utsikterna är väl trista trotts allt. Vi lär nog få tillbringa en hel del tid på sjukhuset även detta år......


Men trotts allt ser jag fram emot ett nytt år för något possitivt ska det väl ändå ske under ett helt år...eller vad tror ni andra ?

Jag är dock hemskt glad åt alla er, mina bloggvänner som ids ta del i det jag skriver för inte kan det vara intressant varje gång :)

Så kram på er alla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Av Corina - 4 januari 2009 12:25

Här var det minus 17 grader ute när vi steg upp och plus 19 grader inne. Lite hurvigt var det att sätta ner fötterna på golvet faktiskt. Men nu är det varmt igen,eldar även i öppenspisen denna dag.Mysigt !


Igår var vi först till mamma på sjukhuset och då mådde hon inte alls bra.Så vi stannade inte så länge. Senare pratade jag med henne i telefon och då hade hon fått teofyllamindropp och mådde betydligt bättre.

Sedan vi varit till mamma åkte vi ner till pappa och hans familj för ett besök. Det var länge sedan sist. Blev kvar där resten av dagen som vanligt. Därifrån kommer man sig inte innan man fikat och ätit middag :)


När vi kom hem var det kväll för barnens del, kvällsfika och hopp i säng !


Idag tar jag det bara lugnt. Känner inte något behov av att arbeta med något speciellt alls efter helgerna, känner mig bara sliten faktiskt. Så nu ska jag fortsätta göra ingenting hade jag tänkt :)


Kram till er alla !

Av Corina - 1 januari 2009 10:55

Avslutar det gamla året på samma sätt som det började.....med mamma på sjukhuset. Lite ironiskt faktiskt. Pratade med henne igår kväll och hon mår inte alls bra. Andningen är tung för henne och än har inga mediciner lättat på det heller. Ska besöka henne idag innan jag åker till jobbet.


För vår vän är läget lite bättre i alla fall. Får behålla lite mat nu i alla fall. Men hon har fortfarande väldigt ont.


Här hemma blev det en nyårsafton framför Tv:n. Tittade på gamla bondfilmer hela kvällen tillsammans med barnen. Innan dom blev för trötta skickade vi iväg några fyrverkerier som dom fått av makens bror. Sedan somnade barnen snällt i sina sängar efter kvällsfikat och sov ända ills efter kl 8 på morgonen.

Själva inväntade vi det nya året innan vi lade oss till ljudet av grannarnas fyrverkerier. Wanilla sov lugnt trotts livet utanför huset. Bryr sig inte i att det låter.


Ute är det soligt idag och tio minusgrader just nu. Nu ska jag dricka lite kaffe innan jag ska åka och besöka mamma.


God fortsättning på det nya året önskar jag alla !  

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards