Corinas Blogg

Alla inlägg under juni 2008

Av Corina - 6 juni 2008 08:34

Så var det vår nationaldag då.Jag kommer att fotografera ett traktorrally som maken är med att arrangera.Sedan ska jag jobba mellan kl 16 och 21 och resten av helgen också för den delen.

Ute fortsätter solen att lysa på oss.Blir nog en varm dag till.Fläktar dock vilket är en himla tur.Jag får som vanligt söka skugga liksom Wanilla.


Barnen tog sovmorgon idag båda två.Halv åtta steg dom upp.Nu är det full fart.Wanilla har varit på morgonpink och ligger nu ute under sin krusbärsbuske som vanligt.I denna värme blir det inga långsvängar när det är såhär varmt.


Jag funderar lite som vanligt.Har föräldrar blivit larvigare i dessa tider? Visst kan väl en ettåring åka bil 30 minuter i denna värme när man har airkondision på bilen ? Jag tycker då att det borde gå utmärkt. Det har då fungerat med min barn i alla fall.Sonen var väl ett år när han åkte traktor med pappa första gången.Att däremot sitta i en stillastående bil i denna värme är ju inte bra varken för folk eller fä, det vet man ju.


Nästa helg är det hundutställning i Vännäs.Ska dit och titta hade jag tänkt.Och Wanillas uppfödare ska ställa några hundar som vanligt en av dagarna.Wanilla blir hemma såklart,har ju en valpning att hämta sig från.


Önskar er alla en härlig nationaldag !

Av Corina - 5 juni 2008 19:48

En varm dag har det verkligen varit.I Umeå mättes 30 grader idag.

Jag gör som Wanilla,söker skugga en sån här dag.Wanilla har legat under krusbärsbusken denna dag och matte har suttit i skuggan.

Fast jag har också varit ner och handlat då det mesta var slut här hemma.


Sonen är tillbaka från sin hajk och det hade varit kul.Nu är han totalt slut så det passar bra med tre dagar ledigt för honom nu. Bilder från hajken har jag lagt ut på min hemsida,fotografier 9.Blev en del fina bilder.


Dottern är hos en kompis fortfarande.Tur att dom är lediga imorgon!


Nästa vecka är det skolavslutning.Gissa om barnen ser fram emot sommarlovet! Våra barn har det verkligen bra eftersom pappa är hemma hela dagarna så dom slipper vara på fritids och kan sova ut ordentligt varje morgon och göra vad dom vill under dagarna.Just nu kan dom klaga på det men jag hoppas dom ska inse fördelarna så småningom:) Jag själv hade det på detta sätt också när jag var i skolåldern eftersom jag hade mormor hemma hela dagarna.Och som vuxen inser jag ju verkligen vilken fördel detta var!

Av Corina - 4 juni 2008 21:51

Här har tydligen sommaren nu kommit. Idag har det varit soligt och varmt. Det har blivit massor av foton idag så nu har jag massor av arbete att göra på datorn.Men det lär ta sin tid,i detta väder vill man vara ute.


Vet inte vart dagen tagit vägen men slut är det lika fullt. Hinner inte skutta runt hos er alla ikväll,är allt för trött efter en hel dag ute i friska luften.


Sonen är på hajk och ligger ute denna natt.Vi var och besökte dom ikväll en stund,en bilresa på ca 2,5 mil enkel väg. Tog en hel del underbara bilder där.Ska försöka fixa så ni får se dom.

Av Corina - 2 juni 2008 09:21

Äntligen kommer 8 veckorsbilderna på Wanillas valpar.En av hanarna har flyttat till sitt nya hem och de andra två valparna bor kvar hos uppfödaren.Tiken stannar hos uppfödaren och hanen ska till Japan så småningom.

Av Corina - 2 juni 2008 09:00

Idag är det en månad sedan jag rökte min sista cigg!


Jag har varit aningen slö med att skriva i bloggen senaste dagarna.Har inte ens haft på datorn.Blir så ibland,man lessnar lite emellanåt.Men jag har fotat en massa istället.Fotona väntar på att läggas ut på min hemsida just nu.Kommer så småningom.


Vi har haft sommarväder och därför har jag mest varit ute.Man kan ju inte sitta framför datorn när vädret inbjuder till härliga promenader i naturen och härlig grillning, eller hur? Och på kvällen har man varit hur trött som helst och då ids man inte slå igång datorn:)


Barnens sommarlov kommer allt närmare.Är mycket innan examen att fixa.Kläder till exempel men jag behöver inte ut och handla nytt i alla fall.Så ska vi i nästa vecka ha en grillkväll med sonens klass som vi avslutar med brännboll.Det har blivit tradition sedan skolstarten för Viktor.Brukar bli mycket trevligt!


Wanilla mår fint! Ska ordna sista bilderna på valparna så ni får se dom också.Jag ligger verkligen efter nu känner jag,hemskt ledsen för det!


Önskar er en härlig fortsatt dag !

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards