Corinas Blogg

Alla inlägg under juni 2008

Av Corina - 19 juni 2008 14:39

Här har det åskat av bara den !


Önskar er alla en underbar midsommar !


Hoppas nu vädret blir bra också så man verkligen kan njuta.


Idag hurrar jag för min son Viktor som fyller 10 år : Hurra, Hurra ,Hurra ,Hurra !

Av Corina - 17 juni 2008 07:16

Kl 10 ska sonen vara hos optikern.Han längtar efter nya glasögon och jag förstår honom.Han har liksom vuxit ur det par han har nu.

När vi varit där ska vi upp till sjukhuset och förhoppningen är att få med oss maken hem därifrån.Längtar

Efter det blir det nog en stillsam fortsättning på dagen.Jag hoppas få en ordentlig promenad med Wanilla och kameran på eftermiddagen.

Jo visst ja,dottern har fotbollsträning ikväll också.Sista träningen för denna sommar är det visst.Dit måste jag ju också:)Lätt att glömma saker när det är mycket att hålla reda på.


Jag har sovit skapligt.Spelar ingen roll när jag lägger mig,vaknar samma tid i alla fall fast jag är ledig.Klockan kvart över fem vaknade jag och var klarvaken.Inte lönt att lägga sig igen efter toabesöket.


I tidningen står det en del om kommunpolitiken denna dag.Budgeten beslutades det om under gårdagen.Man ska väl varken säga bu eller bä egentligen.Alliansen vill ju sänka skatten med 10 öre men trotts delaktighet i alliansen vet jag inte om jag riktigt håller med dom i detta.Bättre att behålla summan men kanske se till att pengarna går dit dom verkligen behövs....för min del anser jag att det ska satsas betydligt mera på skolan och vården ! Just nu är det bara en massa onödiga satsningar anser då jag.Onödiga gigantiska vägbyggen och badhusbyggen och sån skit som kostar enorma summor! Vägarna reparerades förra sommaren men dåligt utfört arbete gör att allt måste göras en gång till denna sommar,vad kostar inte det? Skrämmande!

Nu ska det dock tydligen satsas på mindre barngrupper i förskolan.Inte en dag för sent! Önskar bara att det kunde satsas mera på större personalgrupper i vården också:) Men där duggar sparkraven fortfarande runt öronen på en!

Det var lite lokal politik på morgonen:) Hur vårt land i övrigt styrs ger jag mig inte in i alls,duckar bara och suckar djupt.Man vågar snart inte tala om att man röstade på alliansen.För bättre har vi väl ändå inte fått det,eller hur? 

Av Corina - 16 juni 2008 17:03

Mina sidor med fotografier på hemsidan har ändrat utseende.Har lagt ut sidorna idag.På grund av detta har en del fotografier fallit bort men hav tröst,kommer med all säkerhet massor av nya inom snar framtid:)


Välkommna att kika och lämna era åsikter,antingen här i bloggen eller i min gästbok på hemsidan!

Av Corina - 16 juni 2008 14:32

Ny vecka att ta tag i.

Klockan ringde kvart över fem.Upp och sätta igång kaffet först av allt.Toabesök också och sedan på med kläder och fixa håret någorlunda.

Promenad med Wanilla och hämta tidningen.In och kolla om kaffe är klart och om barnens saker är färdiga.Kom ihåg att jag inte lagt ihop mina arbetskläder.Måste göras för dom ska med till jobbet idag.

Hinner ta en slurk kaffe och börja med att läsa tidningen innan jag måste få liv i barnen.Går för att väcka barnen omkring kl 6.Får dåligt samvete när jag står och ser hur skönt dom verkar ha det.Väcker dom,vaknar utan problem.Båda är snabbt uppe på fötterna.Sonen vill ha välling trotts att dom får frukost på fritids.Går för att fixa det,hinner knappt starta så kommer båda ungarna ut i köket....påklädda! Snabba ryck! Dottern vill inget ha vilket inte är så ovanligt när hon just vaknat.Sonen får sin välling och jag kan fortsätta dricka mitt kaffe och läsa tidningen färdigt.Tjugofem över sex är det dags att röra på sig.Då har barnen borstat tänderna och tagit på sig ytterkläder.Strax efter halv sju lämnar jag dom på fritids och beger mig till jobbet.Lite försenad blir jag men vi har ju flexklockan.

Detta var min morgon denna dag !


Slutade jobbet kl 12,flexade ut redan kl 11 och begav mig upp till maken.Imorgon får han komma hem! Hipp hurra........! Ska  bli så härligt att åter ha gubben hemma igen och det tycker barnen också.Så slipper dom upp i svinottan bara för att mamma ska jobba.

Nu ska jag koppla av hela kvällen,lovar på heder och samvete för nu har jag gått på högvarv en vecka snart och det är aldrig nyttigt.I morgon är det en ny dag igen.....och nya uppgifter att lösa.

Av Corina - 15 juni 2008 12:14

Av lite olika orsaker har det ju blivit lite ont om bilder i min blogg den senaste tiden.Detta hade jag nu tänkt råda bot emot.Har ju fotograferat en massa den senaste tiden.Hemsidan har blivit uppdaterad lite nu och då men nya bilder i bloggen har det lika fullt inte blivit.

Maken är ju på bättringsvägen och då mår ju även jag betydligt bättre också.Just nu är det fulla huset av lekande barn eftersom det regnar ute.Jag har lagt ihop all torr tvätt också och sorterat in i garderoberna.Tog en faslig tid måste jag säga.Låg efter en hel del:) Men nu är det klart i alla fall.Så småningom ska jag renbädda sängen här nere och sanera vardagsrummet.Men det får bli senare idag det. 

Av Corina - 15 juni 2008 08:29

Hejsan hoppsan så var det söndag igen.Solen kikar fram idag också.

Var ute sent med Wanilla i natt,halv ett tror jag klockan var så det blev lite sovmorgon idag,till strax före 8.Och då ville hon i alla fall inte ut å kissa utan ville bara leka å busa:)

Barnen har fått frukost,Wanilla har ätit och jag har fått kaffe.

Maken har ringt också.Han mår bättre och bättre och börjar på att vilja komma hem nu.Kanske i morgon eller på tisdag.Hoppas !


Ovanpå allt så bet jag sönder en tand igår också.Så nu måste jag beställa tid hos tandläkaren.Jag får ångest bara av att tänka på det:( Är så vansinnigt rädd för tandläkaren att jag skulle behöva valium innan.Så kostar det ju en massa också dessutom,suck!


Saker och ting börjar kännas bättre här.Ännu en gång har man klarat mera än vad man tror.Fast spänningen kostar på.....På samma gång är det härligt att ha barnen också en sån här gång.Dom håller en uppe.Ett ovärdeligt stöd måste jag säga!


Ska snart ta en liten sväng med Wanilla och kameran.Ska bara få mig en kopp kaffe till och lite mera normala kläder (just nu har jag jeans och nattlinne).

Av Corina - 14 juni 2008 07:38

Solen skiner här hos oss nu på morgonen.

Jag har tagit den sedvanliga tidningshämtningsrundan med Wanilla,den rundan brukar min man ta i vanliga fall så Wanilla får uträtta sina akuta morgonbehov.Wanilla har fått mat så även Sixten.Barnen har ätit frukost och jag har fått mitt kaffe,snart dags för påtår:)Och jag har läst tidningen.Så har jag kört igång en maskin tvätt.Man hinner en del när man vaknar tidigt:)


Barnen somnade snällt igår kväll.Jag själv tog mig ett glas vitt och tittade på fotbollen.Gick själv och lade mig när fotbollen var slut.


Måste ta en tur med snabeldraken idag.Här är det stampat jordgolv just nu.


I övrigt så planerar jag inget annat än att besöka maken naturligtvis.Han har namnsdag idag också.I normala fall brukar vi inte bry oss om det men nu tror jag faktiskt jag ska ge honom en present för att muntra upp honom lite.


Nästa vecka fyller sonen 10 år.Måste planera för honom och hans egen dag ! Han vill ha ett nytt cyklop och snorkel.Måste inköpas.Funderar på en liten tacoafton ,ska höra med grannarna om dom kanske vill vara med så blir det som ett litet födelsedagskalas.Och så får vi ju hoppas att pappa har fått komma hem innan torsdag nästa vecka.

Av Corina - 13 juni 2008 18:22

Så var det äntligen helg då.Veckan har varit tuff kan man ju säga men allt går ju.Barnen verkar då hantera det hela bara bra.

Nu har vi ätit middag,jag har diskat och kört igång en maskin tvätt.Plockat undan lite också,det värsta.Kaffe har jag i muggen också:) Jag hämtade Wanilla på vägen hem från jobbet,oj vad glad hon var åt att komma hem igen!Barnen har gått ut för att leka med sina kompisar.


Jag har pratat med maken två gånger idag och det går åt rätt håll i alla fall.Över helgen blir han kvar på sjukhuset,annat hade jag inte väntat mig.Imorgon ska jag besöka honom,äntligen! Fortfarande låter han ansträngd, jobbigt att prata och så hostar han fortfarande men det har slutat blöda i alla fall.


Jag kommer inte att skutta runt i era bloggar något....orkar liksom inte med det.Nu ska jag koppla av med att titta på fotboll ikväll hade jag tänkt mig.Så blir det en sväng med Wanilla när barnen har somnat också.


Tack för all omtanke ni har visat mig! Jag återkommer till era bloggar igen när saker och ting lugnat ner sig här hemma.  

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards