Corinas Blogg

Alla inlägg under oktober 2007

Nu

Av Corina - 11 oktober 2007 21:43

var dagen slut igen då.Jobbat full dag idag och har varit på ett möte på kvällen.Kom just hem.Har hunnit kolla barnens kläder inför mogondagen och packat gympapåsen till dottern också-snabba ryck:) Vill ju kunna slappa en stund innan jag måste sova.Börjar ju sju imorgon bitti igen och måste få sova lite också:)


För övrigt är allt som vanligt.Min mamma fyller år idag.Tyvärr kunde vi inte åka till henne men vi har ringt.Sonen ringde och sjöng för henne efter middagen idag:)

Ny

Av Corina - 10 oktober 2007 11:45

dag att göra något av.

Har varit ute med Wanilla en timme drygt i skogen på morgonen.Soligt men blåser kallt.Bikini rekomenderas inte:) Nä det var långkallingar,mössa och vantar på denna morgon.Men Wanilla är glad över vädret.Jösses vilken fart det är på henne nu,är hur kul som helst att vara ute på promenad.

Som vanligt har jag kameran med mig men med Wanillas fart var det inte så lätt att hinna med.Tog massor med kort som de flesta kasserades vid hemkomsten:)

Maken är borta just nu.Varit inbrottsförsök i skytteföreningens stuga på banan.Begriper inte vad dom tror sig kunna ta i den stugan.Spisen är det enda och den är inte värd många kronor och i övrigt gamla möbler.

Maken kom just hem:)Låset utbytt,får se hur länge det får vara helt.Nu är det dags att dricka kaffe och sedan en säng med vovven igen. 

Av Corina - 9 oktober 2007 13:42

jag varit till tandläkaren.Gick hur bra som helst.Jag vet ju att det oftast går bra men jag är lika hispig varje gång jag måste till tandläkaren.Det är tur att jag har en fantastisk tandläkare.

Kom ganska billigt undan dessutom vilket inte är vanligt i dessa tider.Betalar denna gång lite drygt 300 kr,skulle gå på över 600 kr egentligen.Han tog mindre betalt för att han hade två kandidater som också kikade i min mun.Ska dom bara kika är det väl ok tycker jag:) Om det dessutom halverar kostnade är det ju ännu bättre:)


I övrigt blir detta en ganska så vanlig dag.Tvättar för fullt.Tvättkorgen svämmar alltid över tycker jag.Tar aldrig slut!Ska kika igenom lite foton jag tagit också och se om jag ska göra något av dom.Lite nytt har jag redan lagt in på min hemsida.Men jag har mera som jag inte kollat igenom sedan helgen.Kanske blir det någon förändring på hemsidan också,ska kolla.


Middagen kommer att bestå av fiskpinnar och mandelpotatis.Inte min favoritmat men barnen älskar det.Så då får jag också äta och tiga:) 

Av Corina - 9 oktober 2007 09:26

sovit som klubbad denna natt.Var verkligen totalt slut efter arbetshelgen.Men idag känns det bättre.

Har varit på morgonrunda med en synnerligen pigg Wanilla på morgonen.Länge sedan jag sett henne tokrusa som idag:)Men vädret börjar bli mera för henne nu,betydligt svalare.

Jag själv ska till tandläkaren idag.Bet sönder en tand före helgen och måste fixa detta innan det blir värre.Men jag avskyr tandläkaren!Skulle behöva lugnande innan jag far till tandläkaren.

Av Corina - 8 oktober 2007 19:50

kl 12 idag.Hem en stund innan det var dags att åka ner igen med sonen på besök på ögon.

Hem igen och laga middag och äta.

Har varit fruktansvärt trött sedan middagen.Nickat en stund i fotöljen framför barntvn.Är fortfarande fruktansvärt trött!


Så Wanillas resultat,tror det blev  ukl 1 ukk 2 ck.Kritiken har jag inte fått än eftersom jag inte träffat uppfödaren själv efter helgen.Men hav tröst,kritiken kommer så fort jag får den i min hand.


Nu ska jag koppla av och antagligen kommer jag att somna:)

Av Corina - 6 oktober 2007 19:15

då denna dag till ända.

Har jobbat idag.Men dagen har gått vansinnigt fort.Har varit en mycket behadlig dag på avdelningen.Allt har flutit på utan minsta problem.Hoppas på en lika bra dag imorgon.


Jobbar vidare på att lära mig min kamera.Skaffade ju en digital systemkamera för ett tag sedan.En Nikon D40 som jag nu försöker överlista:)Provar olika saker hela tiden.Blir massor med kort som sedan raderas:)Blir ett och annat hyfsat kort också som hamnar på min hemsida.Det är verkligen roligt!Är kul att fota på hösten då det är så fina färger ute i naturen.Får en massa ordentliga promenader på köpet dessutom.Wanilla har fått många och långa promenader sedan jag skaffade kameran:)Fick hon ju tidigare också även om dom den senaste tiden blivit ännu längre.

För tillfället är Wanilla i Sundsvall på ännu en utställning.Imorgon ska hon in i ringen.Spännande,och som vanligt jobbar jag och kan inte vara med.Å andra sidan är det lika så bra att uppfödaren visar henne för jag är värdelös på att visa hund på utställning:)   

Av Corina - 5 oktober 2007 19:42

var den här dagen slut.Maken är borta kväll.Ett av barnen är hos grannen och ett sitter framför tv:n tillsammans med grannens yngste.


Städningen tog lite drygt halva dagen.Maken tog övervåningen och jag tog nedervåningen.


Inom kort ska jag försöka motivera min telningar att uppsöka sängen.Blir ingen sen kväll för min del heller då jag jobbar imorgon med början klockan sju.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Av Corina - 5 oktober 2007 12:25

skulle min bästa vän ha fyllt 43 år.Men hon ville inte stanna med oss utan valde att ta sitt liv.

Man blir tagen på sängen när sånt här inträffar.Man tror att man känner sin vän som man haft sedan födseln.Men det visar sig att man inte alls gör det, att man inte hade en aning om hennes innersta tankar.

Hon visade ingenting när vi träffades,jag hade ingen aning om vad hon planerade.Helt plötsligt får jag bara veta att hon är borta! Fast det nu gått många år så saknar jag henne och tankarna går till henne just denna dag som var hennes födelsedag.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Skapa flashcards