Corinas Blogg

Alla inlägg under oktober 2007

Vad

Av Corina - 23 oktober 2007 17:51

tiden går fort! Har inte haft tid att skriva något ett litet tag,sedan lördag.Har å andra sidan inte hänt speciellt mycket heller,Jag jobbar och jobbar och jobbar.När man stiger upp kl 5 på morgonen har man lite ont om ork när kvällen kommer.Blir bara det nödvändigaste man gör här hemma innan man somnar.Jag för min del har somnat framför tv:n de senaste dagarna.Har liksom inte orkat sitta vid datan alls.

Fast det är nog bra att skippa datan emellanåt också,time out!

Nu har jag en tidig morgon kvar sedan en kort kväll så är jag ledig tre dagar igen vilket jag ser fram emot.Hoppas på hyfsat väder så man kan få sig en promenad i dagsljus istället för nattmörker.

Dom här perioderna med många tidiga jobbmornar tär lite på orken och dessutom saknar jag morgonturen med kamera och Wanilla faktiskt.Dessa turer får mig att återfå lite av mina krafter. 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Av Corina - 20 oktober 2007 09:46

var det då igen.

Vi har ett superväder ute.Kall luft som är perfekt för Wanillas del.Hon är det full fart på nu när det är svalare.

Blev en tidig runda med henne idag.Jag och Wanilla mötte solen denna morgon.Härligt när man får vara i lugn och ro.Mörkt i alla husen var det när vi gick.De flesta ta sovmorgon lördagar så man får vara i fred tidiga mornar.

Blev en del kort tagna på solen som så sakta kröp upp idag.


Senare ska jag köra dottern till hennes dans.Efter det blir det att hämta "momme" i Hörnefors eftersom hon ska vara med barnen när jag och maken ska på fest.

Maken jagar på förmiddagen igen.Lget har kalv kvar att fälla.Dom har fällt fyra vuxna men endast en kalv ännu.Så det blir säkert fler jaktdagar denna höst. 

Av Corina - 19 oktober 2007 10:13

var det fredag igen då.Jobbat hela veckan så det har blivit lämnat hemmet åt sitt öde:)

Igår tog jag hand om tvättstugan efter jobbet,slutade kl 17.Idag tvättar jag igen och fyller tvättstugan igen:) Det går liksom runt med detta.Blir nog samma nästa vecka eftersom jag då också jobbar fyra dagar på raken.


Idag blir det en stadsresa.Måste köpa vinterskor till barnen.Börjar verkligen bli dags för det nu.Kommer att göra ett litet hål i kassan.Inte klokt vad ungarna växer under sommaren!Syns på kläder och skor.Dottern har jag fått lov att köpa nya byxor till.Alla hon hade var på tok för korta!

Måste även bunkra lite inför helgen då skåpen ekar spöklikt tomma i köket.Frukten är helt slut och det innebär katastrof hos oss.Hur hann man något när man jobbade heltid egentligen?Jag jobbar 75% och har svårt att hinna med i alla fall.


Ska nog smyga in och köpa lite på systemet också inför festen imorgon kväll.Får se vad det blir men det lutar åt öl,vi ska äta surströmming och då vete katten om inte öl blir bäst.Och kanske något till nubbe också:)Men det blir inga mängder....som förälder måste man ju ta det lite lugnt tycker jag.Kommer ju en dagen efter också.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Av Corina - 17 oktober 2007 21:17

dagen som vanligt med kaffe och tidningen.Sonen väckte oss före sex som vanligt:)Gott om tid innan skolan börjar.Så frukost till barnen och påklädning.

Åtta for maken med barnen till skolan.Då gick jag med Wanilla.Var ute dryga timmen som vanligt,i sällskap med kameran såklart:)

Lite pet med datorn en stund och sedan till jobbet.Jobbat kväll men fick flexa ut strax efter kl 20 eftersom vi var färdiga redan kl 19.Då hade alla blivit ompysslade för kvällen enligt konstens alla regler.

Maken har varit med dottern och hennes förskoleklass i bagarstugan idag och bakat bröd.Dom hade haft en trevlig dag.När jag nu kom hem ikväll sov redan mina telningar så sött.

Imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 17.....igen.Har ju redan jobbat en sån tur denna vecka.Men sedan är jag i alla fall ledig tre dagar igen.Ska bli härligt och på lördag ska vi på fest...ser fram emot det! 

Av Corina - 16 oktober 2007 18:13

har det inte hänt mycket.Jobbat 8 till 17 så jag har knappt hunnit hem:)


Nu dricker jag kaffe och sedan ska barnen badas och stoppas isäng.Har tagit reda på mina pelargonior,får se om dom klarar vinter.I annat fall får jag köpa nya nästa sommar:)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Det

Av Corina - 14 oktober 2007 11:40

regnar denna dag.Fast jag hade tur när jag gick med Wanilla på morgonen för då höll det upp hela tiden.Var ute nästan två timmar!Vet inte vart tiden tog vägen:)Vi strosade jag å Wanilla i godan ro....fast Wanilla skubbade ju på rätt frisk i skogen och hittade alla möjliga blöta ställen.Blev tagit lite kort också såklart.Ska kika på dom och se om det blev några bra.

Maken jagar idag också.Inte lika trevligt när det regnar.Blir nog inte full dag i regnet,brukar inte bli det.

I kväll ska jag till kyrkan en sväng.Ett arrangemang via hembygdsföreningen som jag ska fotografera.Hoppas det inte blir så sent.Ska jobba imorgon med start kl 7.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Av Corina - 13 oktober 2007 09:44

världen,fast här har det varit morgon lääääänge:)

Maken är på jakt.Och här är det full rulle på barnen som vanligt.Har ju tre idag.

Ute är det lite kyligt idag.Långkalsonger,mössa och vantar och en ordentlig jacka behövdes verkligen på hundrundan på morgonen:)

Men det är soligt i alla fall och promenaden blev härlig tillsammans med Wanilla och kameran.Simmade svanar i sjön idag.Inte lätt att fota dom i sällskap med en berner som har en massa spring i benen och låter som en elefant när hon stormar fram:)Fast jag fick några bilder i alla fall.Ska försöka visa senare när jag hunnit ladda upp bilderna.

Längst sjökanten låg det faktiskt ett litet tunt lager is på morgonen.Förvånade nog Wanilla lite.Hon blötte ner sig som vanligt och så fröst det ju is i pälsen.Det var en ny erfarenhet för henne.Får se om hon lärde sig av detta eller.....

De vackra höstfärgerna är borta nu.Löven har fallit ner och trädena gapar tomma.Bara snön som fattas.Fast jag hoppas snön ska vänta ett tag till.Räcker om vi får snö till jul.Fast tomma träd kan vara vackra i sin karghet också:)

Barnen behöver vinterskor snart! Dottern i alla fall i första hand.Barnen växer så det knakar och det sätter sina spår i kassan vill jag lova!Jag hoppas det ska klara sig fram tills barnbidraget kommer,då måste jag införskaffa vinterskor till båda två. 


Här kommer bilderna jag fick till under promenaden idag:)

Av Corina - 12 oktober 2007 13:44

var det då igen.Veckorna rusar förbi.Slutade jobba 12 idag vilket inte var helt fel.Jobbet har gått som en dans trotts att förmiddagarna på avdelningen är ganska så intensiva.

Var om och handlade lite innan jag åkte hem.Frukt och lördagsgodis till barnen och lite annat också inför makens jakt imorgon.

Makens vuxna dotter kommer hit ikväll tillsammans med sin dotter.Dom stannar tills efter jakten imorgon,makens dotter jagar också.Blir jag som får en extra att hålla koll på imorgon under jakten.Men det brukar sällan vara några problem.


Ute lyser solen men det blåser kallt.Ingen snö i alla fall.Och det verkar inte bli det heller än.Efter helgen skulle det bli varmare igen.Jag längtar väl inte efter snön riktigt än...även om det ljusnar lite med snö.Och vi har inte bytt till vinterdäck än heller så snön och halkan kan få dröja ett tag till.Åtminstone tills vi bytt däck:)


Jag hoppas på bra väder i helgen så jag kan få härliga promenader med Wanilla och min kamera.Finns inget mer avkopplande med långpromenader tillsammans med Wanilla och kameran:)



Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Tidigare år

Fråga mig

12 besvarade frågor

Gästbok

Vädret hos mig

Väder Långviken

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Jag Finns På Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards